Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кристално ясни сънища

Кристално ясни сънища

Кристално ясни сънища
Случващото се с мен е доста сранно. Сънувам дадена ситуаци или просто помня само нея от цялата картина, но толкова ясно и точно, че сам се плаша от това. Не това, обаче е най - странното. Доста от тези откъси се повтарят и в реалният живот.

В точното време и място, под точният ъгъл. Брилянтно повторение и чак тогава ми минава светкавичното заключение какво следва, но неволно го повтарям.

Имаше период, в който буквално се сливаха реалност и сън понеже бях доста натоварен в работа.Все пак това не оправдава наличието на повтарящи се моменти около мен.

Върха беше за ден 4 или 5 момента, в които буквално знаех, че вече са се случили и то не веднъж, сякаш денят ми се повтори. Сякаш трябва да направя нещо по съвършен и точен момент и докато не го направя се повтаряше.Надявам се някой да повярва на думите ми странно е.

Страшно плашешто е и за сега е доста по - рядко. Това да осъзнаеш, че вече си преживял този момент и така бързо да осъзнаеш дадена част от живота си е едновремено уникално по рода си като чувство и страшничко като се замислиш. В близките месеци има затишие, но пък се заменя със много странни и прекалено истински сънища. Благодаря и ви желая всичко най - хубаво.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Алекс
Алекс
01.09.2013 20:43
Това е нещо като дежа вю! :))
0
0
мария
мария
31.08.2013 15:12
Ми всичко това е много хубаво, няма от какво да се плашиш.
0
0