Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Огромни небостъргачи се рушат

Огромни небостъргачи се рушат

Огромни небостъргачи се рушат
Здравейте. Търся помощ в разтълкуването на сънищата си. От месеци наред сънувам почти едно и също нещо.

В някой от случаите оставам с усещането, че това е краят на света, в други че бягам, за да не умра, но основния мотив е как се рушат огромни сгради, високи небостъргачи или блокове.

В няколко от сънищата съм била вътре в сградата и съм усещала, че нещо става, а никой не ми е вярвал, а сградата е почвала да се руши.

В друг случай, гледам разпадането на небостъргачите отдалеч, срутени от земетресение, с усещането за началото на края. А снощи например, сънувах как огромни небостъргачи бяха съборени от нещо ( и аз не знам какво, някаква сила ) и паднаха от 2-те ми страни.

Не ме удариха, някак падаха, край мен, а аз останах жива. То всъщност във всички случаи оставах жива. Това е в общи линии.

Ще се радвам, ако някой ми помогне, да разбера какво означават тези сънища, защото това продължава с месеци и усещането е доста подтискащо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Velina
Velina
09.07.2010 09:19
Ами според мен, можеш да си го тълкуваш както си искаш. Например, може да означава сериозна промяна в живота ти, свършва нещо старо, минаваш в нов етап. От друга страна, може да се тълкува като разрушение, провал. Мисля, че е въпрос на лична преценка, според това какво се случва в момента в твоя живот.
0
0
saya
saya
06.07.2010 23:47
Тази нощ сънувах почти идентичен сън. Разруха в съновника се тълкува като провал. Надявам се да не е така.
0
0