Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моите 3 съня с един и същ човек, какво означават

Моите 3 съня с един и същ човек, какво означават

Моите 3 съня с един и същ човек,  какво означават
Здравейте!

Преди няколко месеца се запознах с едно момче от друг град по интернет и започнахме да си пишем, да си мечтаем как ще сме заедно и т.н.

Тогава сънувах, че двамата живеем в някаква къща. Беше голяма, но само на 1 етаж и имаше гора в непосредствена близост до нея. Двамата живеехме в тая къща и имахме дъщеря.

Той беше излязъл да се разходи в гората след работа, за да си успокои малко нервите след работа. Добре ама стана много късно и аз приспах детето, заключих го и излязох да търся явно мъжа си.

Отивам в гората и след кратко търсене го виждам да прави любов с някаква мацка. Тя като ме видя, веднага избяга, а аз му казах, че съм си мислела, че всичко между нас е истинско, и тръгнах да бягам.

Прибрах се в къщата, събрах си нещата, взех детето и потеглих с колата. След това в задното стъкло видях как той гледа след мен. Стигнах някаква ЖП гара, оставих колата и хванах някакъв влак и така свърши съня.

По-късно, когато се разбра, че няма как да се получат нещата, аз сънувах, че двамата сме щастливи заедно в някакъв град, пак с гора наблизо, при това няколко пъти.

След като разбрах, че си е намерил друга в същия тоя сън се появи дух на някаква жена далече от нас зад едно дърво, но само аз я виждах, а той не.

След това вече като наистина се отказах от него, сънувах, че седя на ръба на някаква отвесна скала и гледам към някакво море и той дойде да ме успокоява, че лошото вече е минало, и че всичко ще е наред.

Какво означават тия неща, моля ви, помогнете ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати