Направена магия

Направена магия
Здравейте. Искам да споделя неща за направена магия. И моля някой да ми помогне.

Моят бивш съпруг си купи нова кола, на старо. И като започнахме да я разглеждаме в нея аз открих едно малко квадратно нещо, опаковано с лейкопласт и тиксо. Мислех да го изхвърлям, но моето женско любопитство надделя.

Нямах представа какво е това нещо, отворих го - вътре имаше лист с драсканици, като на арабски, на ксерокс извадено и отгоре драскано с химикал, сгънато по особен начин и олепено с тиксло от двете стани, а по средата с лейкопласт.

Не помислих нищо и го изхвърлих. Докато не гледах едно предаване, където показаха същите лисчета и казаха, че така ги облепят и че това е магия от ходжа. Можело да се развали, ако опръскаш мястото със светена вода(а това беше колата).

Но аз го отворих и то в къщи, после го изхвърлих в боклука и нямаше да ме тревожи толкова, ако не изпитах едно особено чувство, а то е на любов. Освен че се случват не толкова необичайни неща, но все пак съвпадения. Както казах това нещо беше в купената на същия ден кола на бившия ми мъж.

Проблемът е, че аз няма и седмица след това изгарям от любов по него, незнам дали е съвпадение или магията действа на мен, но е някак страно, защото тъкмо се радвах, че съм го забравила. Даже си имах и приятел.

А сега освен случайностите я моя дом и това, че приятелят ми си хвана друга под носа ми, а и тази пагубна страст и любов към мъж, за когото не означавам отдавна нищо.

Искам да ме посъветвате как да постъпя ? Как да разбера тази магия на мен ли действа ? И ако е така, как да я махна, за да запазя разума си и да не полудея от несподелената любов към бившия си мъж ?

Всъщност посъветваха ме да напръскам всичко със светена вода и аз го направих, целия мой дом, измих си ръцете и лицето, казах 3 пъти вечерна молитва(взех я от нета, защото не съм много религиозна).

Посъветвайте ме нещо ? Как да разбера действа ли на мен ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Morena
Morena
21.06.2012 16:47
Не, не е вярно, че ако спреш да мислиш магията няма да действа. Муската е правена от ходжа, четени са им имената може би на двамата, за капак е пипала и листчето, така че колкото повече бави нещата толкова по-зле. С втълпявания и игнор не действа просто.
Но щом пък колата е в втора упореба като се замисля може да е била предназначена за предишния собственик и да е хванало теб, защото си я намерила. :) Дано да е така и да не е насочена лично към теб. :)
1
0
silvia
silvia
21.06.2012 15:52
и относно коментара публикуван преди моя мога да ти кажа не на 100, а на 200%,че ако това наистина е магия и да вярваш и да не вярваш в нея тя пак ще действа,ако е направена качествено.Така,е се допитай по-добре до някой
0
0
silvia
silvia
21.06.2012 15:46
аз не мога да разбера,защо си ходила с бившия си мъж да си купува кола и още повече,след като си намерила листчето,защо не си го отворила веднага ами си го занесла чак у вас
0
0
red
red
20.06.2012 10:34
Просто спри да мислиш че е магия и че това листче има нещо общо и ще спре да действа
0
0
Morena
Morena
18.06.2012 22:11
Изобщо не е трябвало да го пипаш.
Бягай при някой ходжа, само те знаят как да ти помогнат. Внимавай за измамници все пак, ако почнат да ти искат много пари, значи не трябва да им имаш доверие.
1
0
Execute
Execute
18.06.2012 17:59
Извинявай немога да ти помогна обърках темата .
0
0
Execute
Execute
18.06.2012 17:33
Пиши ми на лично ще ти помогна :)
0
0
ppzcherry
ppzcherry
17.06.2012 13:51
Преди години ходихме при една баба,тя беше туркиня ако не се лъжа и ни гледа каза ни неща но не нещо нали конкретно,помня че на братовчедка ми и каза че ще работи много с компютър, а на мен не помня какво каза и тогава ни направи точно такива листчета, мисля че беше отворила корана и се молеше и пишеше разни неща, не бяха на български и после го згъна по един странен начин и го уви в тиксо и беше като триъгълниче и каза да си го носим с нас за късмет.
0
0