Странен сън, от който не мога да избягам

Странен сън, от който не мога да избягам
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте, читатели Аз съм момиче на 19 години и исках да разкажа и потърся някакво тълкуване на моя сън - една много интересна история..

По принцип имам връзка - едногодишна. Но ми се струва, че не върви добре или поне не така както би ми се искало.. Постоянно имам страхове и въпроси, а бих искала да се чувствам спокойна..

Както и да е, сънувах странен сън, които може би е някакъв отговор на въпросите ми от реалността, но не мога да го разтълкувам... Ето го:

Сънувах, че съм обвързана от известо време с един прекрасен мъж, в съня ми не беше приятелят ми от действителността, дори не познавам лично така изглеждащ човек, както и да е.

Той мислеше да ми предложи брак, защото в съня го бяхме обсъждали ( в реалността приятелят ми ми предложи да живеем заедно, но аз не бях сигурна и мисля, че сега се е отметнал..ако има връзка със съня), но трябваше да замине на командировка и щяхме да го дообсъдим като се прибере.

В нощта на заминаването му за командировка аз трябваше да пътувам за Мармарис ( за след бала )с класа си, но не заминах. Останах си в града, защото не бях сигурна дали искам брак с този човек, не бях сигурна дали той е единствения и този, с който ми е писано ии исках да остана насаме с мислите си. Човекът от съня, ще го наричам Мат (нз защо), замина за командировка, а класът ми-за Мармарис..

Тогава започна да ме преследва един друг мъж - сякаш беше мъж от миналото ми, но пак ми беше непознат, сякаш си бях загубила паметта и не помнех нито един от двамата..

Той започна да ме преследва, беше луд по мен, той също искаше да се обвърже с мен и родителите ми бяха луди по него, те искаха да съм с него, но бях избрала да бъда с Мат. Но този (ще го наричам Тони), не искаше да се откаже от мен.

На същия ден на заминаването на Мат, Тони дойде у нас, родителите ми го бяха пуснали.. Той ми каза нещо от рода на " Знам, че си с него, но мисля, че не го обичаш, поне не така както обичаше мен, писано ни е да сме заедно, влюбен съм в теб, трябва да бъдеш с мен.. "

Тогава ме целуна, знаех, че е грешка, но не се отдръпнах, мислейки, че връзката ми с Мат е по-голямата грешка, че не сме един за друг..

Съмнявах се дали не правим грешка с него, дали един ден няма да се събуди и да осъзнае, че не съм аз жената за него и да се разделим, затова се боях да приема (както се боя да приема и в реалността това за живеенето заедно, но и без това приятелят ми сякаш се е отказал вече..)

Затова реших да бъда с Тони и да кажа на Мат като се върне, макар че в сърцето си знаех, че го обичам повече от всичко и това с Тони е било минало.. След целувката с ТОни, продължи да ме разубеждава за Мат, погледна ме, целуна ме и правихме любов...

Аз се чувствах ужасно, но сякаш всичко ми подсказваше, че трябва да съм с него, родителите ми искаха да се омъжа за него..Но аз не исках..

Тогава избягах и се качин на круизен кораб, исках да остана сама. Оказа се, че на този круизен кораб са много от съучениците ми, но все пак не исках да се виждам с тях.

Тони ме беше последвал и ме гонеше, когато разбрах, че е на кораба, започнах да се крия. Когато ми се наложи да изляза от стаята си, Тони ме видя и започна да ме гони, започнахме да бягаме през целия кораб, бягах нагоре-надолу по етажите, тъкмо се скриех и го виждах, че се оглежда на някой ескалатор, и хуквах пак..

И така веднъж ме пресрещна, но моите съученици бяха така добри, че да го задържат и аз да избягам отново, той хукваше след мен, викайки да спра и да бъда с него... Но аз не желаех, не можех, предпочитах да съм сама..

Когато круизът приключи и се прибрах в дома си, се прибраха и тОни, и Мат и дойдоха у нас. Мат не можеше да повярва, че Тони е там и ме прегръщаше и молеше да съм с него.

Просто стоеше с пръстена и беше крайно разочарован от мен, искаше да е с мен, но беше тъжен, че съм избрала да съм с Тони ( който в миналото ме е наранил ).

Тогава аз осъзнах, че искам да съм си с Мат, че той е моята истиска любов и съм готова да вървя срещу всичко и всички, заради него.. Но беше късно...

Та какво значи? Искам да кажа още, че се колебая и за 1 друго нещо.. Ще уча тази година в университет, след 20 дни и по-малко трябва да реша в кой - дали в София да уча това, което не ми е мечта, но евентуално да съм с приятеля си и да живеем заедно, ако все още го иска, или да живея в Пловдив и да уча това, което искам, но това да значи край с приятеля ми...

Мисля, че двамата мъже може да символизират и двата града или сегашният ми приятел и бившия ми, нямам представа, помогнете...

Съжалявам за дългия пост, смятам поне, че историята беше интересна, макар и малко неразбираема сигурно...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
meli
meli
12.06.2012 01:54
аз си мислия че можеш да си с приятела си и да живеш с него и да учиш в софия което ти искаш :)
0
0