Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън, от който не мога да избягам

Странен сън, от който не мога да избягам

Странен сън, от който не мога да избягам
Здравейте, читатели Аз съм момиче на 19 години и исках да разкажа и потърся някакво тълкуване на моя сън - една много интересна история..

По принцип имам връзка - едногодишна. Но ми се струва, че не върви добре или поне не така както би ми се искало.. Постоянно имам страхове и въпроси, а бих искала да се чувствам спокойна..

Както и да е, сънувах странен сън, които може би е някакъв отговор на въпросите ми от реалността, но не мога да го разтълкувам... Ето го:

Сънувах, че съм обвързана от известо време с един прекрасен мъж, в съня ми не беше приятелят ми от действителността, дори не познавам лично така изглеждащ човек, както и да е.

Той мислеше да ми предложи брак, защото в съня го бяхме обсъждали ( в реалността приятелят ми ми предложи да живеем заедно, но аз не бях сигурна и мисля, че сега се е отметнал..ако има връзка със съня), но трябваше да замине на командировка и щяхме да го дообсъдим като се прибере.

В нощта на заминаването му за командировка аз трябваше да пътувам за Мармарис ( за след бала )с класа си, но не заминах. Останах си в града, защото не бях сигурна дали искам брак с този човек, не бях сигурна дали той е единствения и този, с който ми е писано ии исках да остана насаме с мислите си. Човекът от съня, ще го наричам Мат (нз защо), замина за командировка, а класът ми-за Мармарис..

Тогава започна да ме преследва един друг мъж - сякаш беше мъж от миналото ми, но пак ми беше непознат, сякаш си бях загубила паметта и не помнех нито един от двамата..

Той започна да ме преследва, беше луд по мен, той също искаше да се обвърже с мен и родителите ми бяха луди по него, те искаха да съм с него, но бях избрала да бъда с Мат. Но този (ще го наричам Тони), не искаше да се откаже от мен.

На същия ден на заминаването на Мат, Тони дойде у нас, родителите ми го бяха пуснали.. Той ми каза нещо от рода на " Знам, че си с него, но мисля, че не го обичаш, поне не така както обичаше мен, писано ни е да сме заедно, влюбен съм в теб, трябва да бъдеш с мен.. "

Тогава ме целуна, знаех, че е грешка, но не се отдръпнах, мислейки, че връзката ми с Мат е по-голямата грешка, че не сме един за друг..

Съмнявах се дали не правим грешка с него, дали един ден няма да се събуди и да осъзнае, че не съм аз жената за него и да се разделим, затова се боях да приема (както се боя да приема и в реалността това за живеенето заедно, но и без това приятелят ми сякаш се е отказал вече..)

Затова реших да бъда с Тони и да кажа на Мат като се върне, макар че в сърцето си знаех, че го обичам повече от всичко и това с Тони е било минало.. След целувката с ТОни, продължи да ме разубеждава за Мат, погледна ме, целуна ме и правихме любов...

Аз се чувствах ужасно, но сякаш всичко ми подсказваше, че трябва да съм с него, родителите ми искаха да се омъжа за него..Но аз не исках..

Тогава избягах и се качин на круизен кораб, исках да остана сама. Оказа се, че на този круизен кораб са много от съучениците ми, но все пак не исках да се виждам с тях.

Тони ме беше последвал и ме гонеше, когато разбрах, че е на кораба, започнах да се крия. Когато ми се наложи да изляза от стаята си, Тони ме видя и започна да ме гони, започнахме да бягаме през целия кораб, бягах нагоре-надолу по етажите, тъкмо се скриех и го виждах, че се оглежда на някой ескалатор, и хуквах пак..

И така веднъж ме пресрещна, но моите съученици бяха така добри, че да го задържат и аз да избягам отново, той хукваше след мен, викайки да спра и да бъда с него... Но аз не желаех, не можех, предпочитах да съм сама..

Когато круизът приключи и се прибрах в дома си, се прибраха и тОни, и Мат и дойдоха у нас. Мат не можеше да повярва, че Тони е там и ме прегръщаше и молеше да съм с него.

Просто стоеше с пръстена и беше крайно разочарован от мен, искаше да е с мен, но беше тъжен, че съм избрала да съм с Тони ( който в миналото ме е наранил ).

Тогава аз осъзнах, че искам да съм си с Мат, че той е моята истиска любов и съм готова да вървя срещу всичко и всички, заради него.. Но беше късно...

Та какво значи? Искам да кажа още, че се колебая и за 1 друго нещо.. Ще уча тази година в университет, след 20 дни и по-малко трябва да реша в кой - дали в София да уча това, което не ми е мечта, но евентуално да съм с приятеля си и да живеем заедно, ако все още го иска, или да живея в Пловдив и да уча това, което искам, но това да значи край с приятеля ми...

Мисля, че двамата мъже може да символизират и двата града или сегашният ми приятел и бившия ми, нямам представа, помогнете...

Съжалявам за дългия пост, смятам поне, че историята беше интересна, макар и малко неразбираема сигурно...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
meli
meli
12.06.2012 01:54
аз си мислия че можеш да си с приятела си и да живеш с него и да учиш в софия което ти искаш :)
0
0