Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Един странен сън, който се повтаря...

Един странен сън, който се повтаря...

Един странен сън, който се повтаря...
Здравейте. Тук ще споделя един странен сън, който съм сънувала и преди, но по по-различен начин.

Значи, аз отивам на гости на момиче, което тази година завърши. Отивам в тоалетната, а тя е направена като обществена :yawn:. Виждам една вратичка и се шмугвам през нея, където се чува музика и има купон.

През това време един хубав младеж с черна коса ме дърпа към тоалетната и ме заключва там със себе си. Въпросът е, че после ме заключи в шкаф. Отключваме се после и той ме пуска да вляза на купона.

Тогава аз имам щастието да седна до един доста красив русокос къдрав младеж с дълга коса, който седи на дивана като в трон . :love: :love: След като стана той се мъкна след мен и аз след него естествено. Но една жена, виртуозен пианист ме замъкна на някъде за да ми посвири.

Излязохме от къщата. :yawn: И тръгнахме по улицата "На търговията" както я нарече тя. Излизайки на тази улица аз видях много сергии, от които си вземах разни плодове и зеленчуци и не плащах.

Залисана, на края на улицата щях да се блъсна в стена, която в моментна строяха. Тогава жената ме дръпна и ме заведе на "улицата на талантите", минавайки през някаква пътечка.

Тогава аз си спомних, че ходих на тази улица с младежа, който ме заключи в тоалетната и правихме музика с пианото на жената. :evil: :evil: Съответно - не правихме нищо .. мм.. Както и да е ...

Жената ме попита какво да изсвири, а аз и отговорих с една песен. Въпреки, че исках да кажа друга песен. Тогава жената почна да свири това, което исках да кажа. :x:

Аз започнах да си припявам песента, а тя ме пита певицата (а то е певец в оригиналната песен) от какво е умряла :x: И аз и казах венерически болести.. Всъщност и го изкрещях в ухото..

И така ми свърши съня. Исках да кажа, че частите с младежите - русият и чернокосият и улиците съм ги сънувала преди.

Истината е, че в миналия ми сън чернокосият младеж пак ме заключи някъде и русият младеж пак седеше като в трон на един стол И аз не откъсвах поглед от него.. :love:

Тази жена пак я имаше. Всичко беше подобно без частта за тоалетните. Аз не съм чела книги, не съм гледала филми и нищо подобно преди да сънувам тази какафония

Ако някой знае какво аджеба значат някои неща, да пише по-долу в коментарите, ако обича. :kiss: :kiss:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати