Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен сън, който сънувах в продължение на години..

Странен сън, който сънувах в продължение на години..

Странен сън, който сънувах в продължение на години..
Здравейте. Казвам се Марина и съм на 20 години. Та още като дете сънувах много кошмари, но един кошмар така и не разбрах какво значи ?

Като бях малка на около 5-6 години почти всяка вечер сънувах един и същи сън, понякога беше толкова реален сякаш не беше сън.

Сънят беше следния: Сънувам, че си спя в леглото така, както съм си легнала обърната с лице към таблото винаги с гръб към тъмнината. Усещах как някой ме докосва с ръка, която беше женска и много топла.

Тази ръка първоначално винаги ме галеше, а после ставаше страшно, започваше да ме стиска и да ме подмята във въздуха(умирах си от страх)и когато се обърнех да видя кой е нямаше никой, даже понякога не можех да си отворя очите да видя кой е.

Понякога се съпротивлявах с това нещо, усештах как ме натискаше по силно, колкото повече се борих с него толкова повече продължаваше кошмара, а когато нищо не правех и не мърдах приключваше по-бързо, но пак повтарям опитах ли се да видя кой е или какво е нямаше нищо беше ужасно.

Събуждах се много уплашена беше ме страх да заспя, защото то ме чакаше пак. Не го сънувах всяка вечер, но често го сънувах и все едно и също. Това продължаваше доста време до 6-7 клас го сънувах, после изведнъж спрях да го сънувам и до ден днешен не съм.

Ако може някой да ми даде някакво мнение, ще съм му благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Жанет
Жанет
13.02.2012 20:01
Моето не е съм ...Един ден докато си лежах усетих нещо да ме докосва по гърба веднага се обърнах и нямаше нищо ,но аз наистина усетих някои ...И понеже тогава спах на дясната страна като теб с гръб към мрака вече не смея спя само на лявата искам да виждам какво има в тъмнината ... така да се каже....
0
0
Marina
Marina
18.12.2011 23:57
Да аз знам,че това не е боло реално,знам,че си беше сън,но никой мой роднина не ме е въртял във въздуха.Това не е подсъзнанието ми,а сън,но мерси все пак за мнението :)))
0
0
Вики
Вики
18.12.2011 23:44
Смятам, че този сън е резултат от подсъзнанието ти, което ще значи че това не е реално а резултат от подсъзнанието на човек. В случая твоето подсъзнание е реагирало на нещо, което накрая се е превърнало в кошмар. Може като малка някой твой роднина да те е въртял така и твоето подсъзнание е реагирало и го е превърнало в ужасен кошмар. Това е моето обяснение. Надявам се да не ти се случва никога повече. Това не го пожелавам дори на най-големия ми враг.
0
0
miglena
miglena
18.12.2011 23:17
Това е сън от миналото от предишният ти живот все още не се искали да те пуснат но не можеш ад се върнеш пак там
0
0