Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Нещо странно ми се случи

Нещо странно ми се случи

Нещо странно ми се случи
Здравейте, специално си направих регистрация за да разкажа за случката ми и може би да получа някакъв съвет.

Веднъж како всеки ден след работа късно се прибрах в квартирата и влезнах да се къпя (живея сам), както се къпах изведнъж тока спря, не съм се изплашил защото не е нищо необичайно.

Странното беше, че и вратата на банята сякаш от течение се затвори и вътре стана напълно тъмно, няма прозорци, нищо не се виждаше.

Започнах да ходя бавно бавно към вратата като пипах с ръце по стената като по едно време чух някакво тропане от другата стая и сякаш някой изпуфтя силно, доста се стреснах и замръзнах на едно място.

След около една минута, в която не помръднах се изтропа много силно на вратата на банята от външната страна, тогава бях готов да припадна всеки момент, хаххаха пристъпих назад и след около 20-30 секунди тока дойде.

Излезнах от банята лека полека, беше ме страх, но огледах навсякъде, нямаше никакви следи от нищо.ТА малко дълга стана историята, но да попитам на някой случвало ли му се е нещо подобно, какво може да е и така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 5
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Ivan
Ivan
08.05.2012 13:20
Е, според теб не се ли сетих и аз за тези неща първо :) Нито с някой комшия се познавам, нито приятел е влизал защото си беше заключено преди и след случката....странно е, че не чух никакви стъпки при тази тишина....само тропане и тежко издишане
0
0
linchetyy
linchetyy
08.05.2012 12:49
Виж не съм много наясно с тълкуването на подобни случки , но предполагам , че това със спирането на тока и другите неща е нормално , що се отнася до удрянето по вратата - може би е бил някой съсед или не знам , помисли дали си заключил вратата.. :Д а може някой да се е пошегувал с теб :Д едва ли е имало дух или нещо подобно :Д
0
0