Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че купувам къща

Сънувах, че купувам къща

редакция:
Сънувах, че купувам къща
Здравейте. Искам да ви споделя историята, която много ме озадачи. Само да кажа, че изучавам фолклорни танци, което има общо със съня ми.

Сънувах, че съм в един от най - богатите квартали, където се намира и един много луксозен хотел, толкова скъп, че не е дори и за средната класа. Излизам от хотела с една приятна прическа, като само горната част е завързана.

По пътя си мисля колко убийствен е бил и този път секса със съпруга ми( което няма как да стане, защото съм на 18 и не съм женена) и вървя с една единствена мисъл да си купя къща. Озовавам се в един мизерен квартал, където мирише на болест, смърт и отчаяние. Сякаш бях в ада.

Докато вървя изведнъж преминавам някаква прозрачна преграда. Нещо като дълга завеса. Стигам до едно определено място и започвам да танцувам пред едно безкрайно за мен дълго огледало. Около мен има още хора, но те са цигани, а очите им са черни и ме гледат укорително.

Странното е, че движението, което танцувахме е от един пирински танц. Докато се оглеждам, изведнъж се поглеждам в огледалото и се усмихвам на себе си и си мисля, колко секси съм всъщност.

Изведнъж се озовавам пред една къща с една бабичка, която е бяла, но аз знам, че е циганка. Въвежда ме в къщата и ми казва, че трябва да я купя. Аз отказвам, защото имотът е в мнооого лошо състояние. Тя се ядосва и аз си тръгвам.

На следващия ден пак същото - излизам от хотела, мисля за секса, но този път не танцувам, а направо отивам към другата къща, която е за оглед. Същата бабичка ме чака там и аз влизам. Изведнъж сядам на един чин в къщата и започвам с едно шило да стържа ( извинявам се много и за мен е гнусно) две дълги ла*на. Аз по принцип съм си гнуслива и лесно отвращаваща се и това бе...

Бях като под хипноза, а бабичката ме гледаше и ми говореше нещо. Изведнъж се осъзнавам и излизам на двора, за да повърна, но вместо това повръщам слюнките си. Вдигнах глава, а бабичката седеше косо от мен на един стол и ми подава салфетка, която е точно като тези, които ние ползваме в къщи за след храна.

Бабичката започва да цъка и казва, че това не е на добре и се смее в лицето ми. В същия момент се питам, защо купувам къща и, защо точно в този квъртал.
Моля ви някой да ми каже какво е всичко това.

Какво означават циганите и всичко останало ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
liuba4e
liuba4e
Мисля, че той абсолютно се сбъдна. Запознах се с човек, който започвах силно да желая. Права си Хаджииванова, че нямам приятел. Аз съм млада и енергията, която имам, искам да я споделя с някого. Толкова силно искам да дам на някого обич, че не е истина. Имам нужда от подкрепа, такава каквато само един мъж би ми дал. Но си мисля, че трудното едва престои. Мисля, че сънят ми не е достигнал финала си.
13.05.2012 19:08
Криско Бийтс
Криско Бийтс
циганките означават здравословни проблеми!Внимавай как се грижеш за себе си !
04.05.2012 20:52