Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че купувам къща

Сънувах, че купувам къща

Сънувах, че купувам къща
Здравейте. Искам да ви споделя историята, която много ме озадачи. Само да кажа, че изучавам фолклорни танци, което има общо със съня ми.

Сънувах, че съм в един от най - богатите квартали, където се намира и един много луксозен хотел, толкова скъп, че не е дори и за средната класа. Излизам от хотела с една приятна прическа, като само горната част е завързана.

По пътя си мисля колко убийствен е бил и този път секса със съпруга ми( което няма как да стане, защото съм на 18 и не съм женена) и вървя с една единствена мисъл да си купя къща. Озовавам се в един мизерен квартал, където мирише на болест, смърт и отчаяние. Сякаш бях в ада.

Докато вървя изведнъж преминавам някаква прозрачна преграда. Нещо като дълга завеса. Стигам до едно определено място и започвам да танцувам пред едно безкрайно за мен дълго огледало. Около мен има още хора, но те са цигани, а очите им са черни и ме гледат укорително.

Странното е, че движението, което танцувахме е от един пирински танц. Докато се оглеждам, изведнъж се поглеждам в огледалото и се усмихвам на себе си и си мисля, колко секси съм всъщност.

Изведнъж се озовавам пред една къща с една бабичка, която е бяла, но аз знам, че е циганка. Въвежда ме в къщата и ми казва, че трябва да я купя. Аз отказвам, защото имотът е в мнооого лошо състояние. Тя се ядосва и аз си тръгвам.

На следващия ден пак същото - излизам от хотела, мисля за секса, но този път не танцувам, а направо отивам към другата къща, която е за оглед. Същата бабичка ме чака там и аз влизам. Изведнъж сядам на един чин в къщата и започвам с едно шило да стържа ( извинявам се много и за мен е гнусно) две дълги ла*на. Аз по принцип съм си гнуслива и лесно отвращаваща се и това бе...

Бях като под хипноза, а бабичката ме гледаше и ми говореше нещо. Изведнъж се осъзнавам и излизам на двора, за да повърна, но вместо това повръщам слюнките си. Вдигнах глава, а бабичката седеше косо от мен на един стол и ми подава салфетка, която е точно като тези, които ние ползваме в къщи за след храна.

Бабичката започва да цъка и казва, че това не е на добре и се смее в лицето ми. В същия момент се питам, защо купувам къща и, защо точно в този квъртал.
Моля ви някой да ми каже какво е всичко това.

Какво означават циганите и всичко останало ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
liuba4e
liuba4e
13.05.2012 19:08
Мисля, че той абсолютно се сбъдна. Запознах се с човек, който започвах силно да желая. Права си Хаджииванова, че нямам приятел. Аз съм млада и енергията, която имам, искам да я споделя с някого. Толкова силно искам да дам на някого обич, че не е истина. Имам нужда от подкрепа, такава каквато само един мъж би ми дал. Но си мисля, че трудното едва престои. Мисля, че сънят ми не е достигнал финала си.
0
0
Криско Бийтс
Криско Бийтс
04.05.2012 20:52
циганките означават здравословни проблеми!Внимавай как се грижеш за себе си !
0
0