Купувах хляб

Купувах хляб
Сънувах, че съм в магазин за хлебни изделия. Имаше избор на всякакъв хляб. Миришеше много вкусно и си купих няколко малки хлебчета, от които извадих едно от торбичката за да го хапна, но от него започнаха да излитат малки сини птички много красиви.

Бяха доста на брой. Половината ги пуснах навън, а другата част от тях остана вътре. Също така сънувах, че искам да си купя изкуствена опашка, с която да удължавам косата си и отивам при някаква жена, която продава коси, перуки, опашки и какво ли още не.

Когато влизах в сградата, където се намираше тя, пред вратата чакаха много хора. Аз влязох при нея, разгледах всичко, което предлага, но нямаше точно моят цвят опашка.

През цялото време в съня си аз бях убедена, че съм ходила и друг път при тази жена и, че я познавам от някъде, но не можех да се сетя от къде.

Какво би трябвало да означава този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кака
Кака
02.09.2012 12:00
Хляб да купуваш или ядеш е щастие. Птичката - добра вест. Значи нещо много красиво ще ти се случи. Косата е силата ти. Ако сънуваш, че искаш да си удължиш косата, като слагаш нещо изкуствено, аз си мисля, че значи че насила правиш неща или ще, които няма да се получат-не са ти дадени, не идват от теб.
0
0
ХАха
ХАха
09.04.2012 14:03
Че си тъпа патка, която си мисли, че сънищата и означават нещо :DDD
0
1