Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Търсихме Божиите заповеди

Търсихме Божиите заповеди

Търсихме Божиите заповеди
Здравейте! Сънувах няколко сънища, които доста ме притесниха.

Първият беше - Връщам се от училище и родителите искат да ме пращат на почивка в Украйна. Аз има казах, че е много далеч, но те въобще не обърнаха внимание. Обаче нещо стана и не можах да отида.

Вторият беше още по-странен - стоя със сестра ми и една приятелка пред старинна къща, има и още едно момиче, но не го познавам. По едно време излиза свещеник от тази постройка и ни пита дали има нещо нередно, нещо, което да ни е притеснило.

Ние отговарямае, че няма нищо, но приятелката ми казва, че иска да потърси 4-те Божии Заповеди*. Те отиват да потърсят със свещеника, но се бавят около 1-2 часа.
В следващия си сън аз бях в един магазин. Имах само 3 лева - 2 лв. книжни и една пара.

Взех си красива червена щипка, която си я забучих на косата и ми стоеше много красиво. Струваше 2.20, дадох трите лева и казах, че трябва да ми върнат 70 ст.
* Нямам представа, защо в съня ми не бяха 10 заповеди, а 4.

Предната вечер не съм гледала никакви филми със сходни мотиви!

Благодаря предварително за мненията ви, защото сънят наистина беше много странен и е на Разпети Петък - 13.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Божко
Божко
02.05.2012 20:08
Хм, интересно много дълбоко потъване в истинската ти същност ,но мен не това ме притеснява, а ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНА ДА НАМЕРИШ И ОСТАНАЛИТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ ?Следващия път се опитай да контролираш съня си тръгни малко надолу и точно в дясно е ВСИЧКО ЗА ЛЕВ !Там щипките за коса с минимум лев надолу !Успех !
0
0
мими
мими
15.04.2012 00:22
Първите 4 Божи заповеди са свързани с отношението на хората към Бога,а останалите 6 са свързани с отношението между хората.Сънят ти напомня за Бога.Научи повече за него.
0
0