Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Гадателката ни каза...

Гадателката ни каза...

Гадателката ни каза...
Бях в страни нетипични дрехи и с едно друго момиче търсихме някого. Търсихме го навсякъде, но не можехме да го намерим. Сякаш беше изчезнал от лицето на планетата. Накрая отидохме при някаква гледачка. Тя ни даде огледало във формата на звезда. После погледна в това огледало и започнаха да се появяват образи на различни непознати за мен места.

Гадателката ни каза, че човекът който търсим е бил на тези места или още е на някое от тях. С приятелката ми излязохме от подземието където беше тази гледачка. Излизайки се озовахме във съвременен град, а аз и другото момиче вече си бяхме в нормални дрехи. Тръгнахме чудейки се къде може да са тези места, който ни показа жената по-рано. Както си вървяхме попаднахме на едно от тях и ние решихме да проверим. На пръв поглед изглеждаше изоставена сграда, но когато я заобиколихме попаднахме на нещо много различно.

Явно се провеждаше някакво събитие, защото имаше много хора, предимно деца. Всички говореха и нямаха търпение да влязат. Бяха се струпали пред заключените врати и когато отвориха вратите всички с нетърпение се втурнаха вътре. Аз и приятелкат ми обаче не тръгнахме с тълпата, а свихме по някакви стълби и се озовахме в коридор с офиси, където срещнахме някаква служителка и я попитахме за момчето което търсихме и тя ни насочи към офиса на организаторката на това събития.

Там организаторката ни даде списък с имената на всички служители и гости на това място и ние започнахме на търсим името. Не го намерихме. Тогава приятелката ми предположи , че той може да си е сменил името и тогава човекът който търсихме просто влезе през вратата. Не помня какво ни каза, но изглеждаше много щастлив, че ни вижда. Също така се оказа, че наистина си е сменил името. Не помня как се казваше той, но името му започваше със "С".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
БаЛоНчЕнЦе
БаЛоНчЕнЦе
27.09.2014 16:49
Интересно е, хареса ми!
0
0