Търсене в съня

Търсене в съня
Бях в страни нетипични дрехи и с едно друго момиче търсихме някого. Търсихме го навсякъде, но не можехме да го намерим. Сякаш беше изчезнал от лицето на планетата. Накрая отидохме при някаква гледачка .

Тя ни даде огледало във формата на звезда. После погледна в това огледало и започнаха да се появяват образи на различни непознати за мен места.

Гадателката ни каза, че човекът който търсим е бил на тези места или още е на някое от тях. С приятелката ми излязохме от подземието където беше тази гледачка. Излизайки се озовахме във съвременен град, а аз и другото момиче вече си бяхме в нормални дрехи.

Тръгнахме чудейки се къде може да са тези места,който ни показа жената по-рано. Както си вървяхме попаднахме на едно от тях и ние решихме да проверим. На пръв поглед изглеждаше изоставена сграда, но когато я заобиколихме попаднахме на нещо много различно.

Явно се провеждаше някакво събитие, защото имаше много хора, предимно деца. Всички говореха и нямаха търпение да влязат. Бяха се струпали пред заключените врати и когато отвориха вратите всички с нетърпение се втурнаха вътре.

Аз и приятелката ми обаче не тръгнахме с тълпата, а свихме по някакви стълби и се озовахме в коридор с офиси, където срещнахме някаква служителка и я попитахме за момчето което търсихме и тя ни насочи към офиса на организаторката на това събития. Там организаторката ни даде списък с имената на всички служители и гости на това място и ние започнахме на търсим името. Не го намерихме .

Тогава приятелката ми предположи , че той може да си е сменил името и тогава човекът който търсихме просто влезе през вратата. Не помня какво ни каза, но изглеждаше много щастлив, че ни вижда. Също така се оказа, че наистина си е сменил името. Не помня как се казваше той, но името му започваше със "С".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати