Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Чух шепот от отвъдното

Чух шепот от отвъдното

Чух шепот от отвъдното
Здравейте! Много ме е страх, защото скоро, когато сънувах нещо, не помня точно, но мисля че беше кошмар. В този кошмар сънувах как класната ми в училище умира и аз бях плакала много за нея. Събудих се доста уплашена и изведнъж усетих как някой "духа" във врата си, след което чух името си, изречено от женски глас. Наистина цялата изтръпнах и се вцепених. Не знаех какво да правя, защото бях толкова уплашена, колкото никога не към била в живота си. Тъй като родителите ми спят на съседното легло, след кратко време се осмелих да стана и да светна крушката отидох при майка ми и я събудих, цялата обляна в сълзи.

Започнах да й разказвам, докато плачех с пълно гърло, след което цяла вечер не можех да заспя. На сутринта, когато се приготвях за училище, мама ми каза, че най-вероятно този полъх във врата ми съм го усетила от покойната ми баба, защото леглото е било нейно. Бях наистина уплашена и няколко вечери не можах да спя на леглото си! Моля, споделете мнението си!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Илина
Илина
15.02.2016 12:28
Понякога, когато нещо ни повлияе почваме да задълбаваме в отделни детайли и да се паникьосваме. Например като гледам филм на ужасите, веднага след филма почвам да се втренчвам в сенки, предмети и шумове. В крайна сметка заспивам и на сутринта няма нищо. Вероятно като си сънувала този сън ти е повлияло на емоциите и си почнала да задълбаваш, просто не го осъзнаваш. Няма по-страшно нещо от това да видиш как някой умира, не е като по филмите да стане нещо и да си като нов след време. Много по-страшно е.
2
0
miglena
miglena
10.02.2016 18:28
Много страшно, кажи на вашите да ти купят друго легло!
6
3
Оп
Оп
09.02.2016 14:53
И аз съм гледал този сериал
0
19