Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Изкачвах се с асансьор

Изкачвах се с асансьор

Изкачвах се с асансьор
Здравейте. И аз понякога имам странни сънища, но имам 2 който за мен лично са много страни и ще се радвам, ако някои ми каже какво точно означава сънят ми.

Сънувам, че влизам в една зала доста голяма и държа голямата ми дъщеря за ръката, сега тя е на 14 години, а този сън го помня.

Още когато го сънувах тя беше на около 5-6 годинки, та влизам и се качваме в един асансьор. Трябваше да се качим на някакъв етаж и този асансьор като тръгна на горе и няма спирка.

Аз само стискам детето за ръката и умирам от страх. Изведнъж спря асансьорът, вратите се отварят и слизаме с детето в някаква много тъмна стая с една маса и нещо като тетрадка върху нея.

Ии виждах само хора като сенки и на някой гърбовете, които бяха наредени като в редичка и много, ама много миришеше на терпентин, дето едно време търкахме класните стаи пода и стоим и гледам и изведнъж някой ме чуква по рамото, навежда се напред и ми казва в ухото: ти още не си за тука, затова слизай.

Не знам защо, но останах с впечатление, че е младо момче, със сива блуза с къс ръкав и беше много спокоен. Сега като ви пиша целият сън ми е пак пред очите, не мога да го забравя.

И ние хванахме пак асансьора и тръгнахме и спря и пак бяхме в някаква голяма зала, цялата като че ли беше от мрамор и се стреснах и събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
алекс
алекс
24.06.2012 23:28
един приятел преди години сънувал кака той,приятелката му и майка и се возят на асансьор и с асансьора нещо става и той и майката падат надолу,а приятелката му се издигала нагоре.след няколко дни тя починала на място в катастрофа...не че искам да ви плаша,само споделям...но щом са Ви върнали значи всичко е наред :)
0
0
Станислава
Станислава
16.03.2012 00:30
Аз също сънувам такъв сън с асансьор , който върви много бързо на горе и не спира. Но това със сенките и гърбовете е доста плашещо. Те ти казват, че не си за там, има тетрадка, може би дъщеря ти ще постъпи в хубаво училище на 14г., защото по принцип движение на горе е хубаво!
1
0