Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Изкачвах се на горе

Изкачвах се на горе

Изкачвах се на горе
Веднъж сънувах, че съм в моето училище, което е на 4 етажа и се изкачвам все по-нагоре и по-нагоре, а не стигам до покрива. По стълбите срещам една жена и когато я погледнах беше облечена в сиво и черно. Приличаха на дрипи, все едно хиляди парцалки.

Беше възрастна жена, аз я попитах как да изляза, а тя ми каза да се кача на последния етаж и да скоча в някакви кашони дето били отстрани. Аз тръгнах и по пътя нагоре срещнах едно момче по-малко от мен, съсед ми е. Приятели сме си.

Тръгнахме нагоре, намерихме кашоните и скочихме в тях. След това се озовахме пред един супермаркет за хранителни стоки, бяхме паднали от дървото до него. Върнах се в училището, а той се прибра защото блокът беше много близо до училище.

Не знам защо бях отишла на етажа на директорите. Този път не срещнах жената. След това някакви две момичета ме срещнаха взеха ми телефона ?!? НЕ ЗНАМ КАКВО ОБЩО ИМА НО ГО СЪНУВАХ В СЪЩИЯ СИ СЪН. !?!

После аз се уплаших и тръгнах да си търся телефона. Намерих го до една саксия с растение. Не знам точно името на растението, но не е кактус, имаше едри листа.

После тръгнах да се прибирам и се събудих. Ако някой може да ратълкува съня ми ще съм му много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Валентина
Валентина
24.03.2012 09:29
Благодаря, наистина разтълкуването ти ми помогна доста.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
22.03.2012 18:39
Извинявай не видях , че си момиче, момичетата в твоя случей са да не се доверяваш на приятелки не приемай съвети от тях ! :) ще те заблудят
0
0
Ivetoo
Ivetoo
22.03.2012 18:37
Искаш да постигнеш нещо ( не знам какво ти знаеш) но ти е много трудно, опитваш се да се изкачиш но ти е трудно. Жената в съня е човек който евентуално ще ти даде съвет,който да ти помогне да се справиш. А съседското момче, според мен е замесено с това, което искаш да постигнеш или оправиш незнам. И двамата сте замесени. Но явно съвета няма да ви е от полза или на теб няма да ти е достатъчно затова се връщаш, за да преосмислиш всичко. Но вмсето това се объркваш повече. Ако те познавах щеше да ми е по лесно да го разгадая :) до 2те момичета, мисля, че се страхуваш да признаеш на някое момиче за чувствата си, или дори да се запознаеш :) надявам се да съм помогнала
0
0