Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Изкачвах се с кола на горе

Изкачвах се с кола на горе

Изкачвах се с кола на горе
Искам да разкажа за странния сън, който сънувах снощи. По принцип сънищата ми никога не са били кой знае какво за да изпитвам нужда да ги споделя с някой.

Снощи сънувах, че се намирам в града, в който живее бившата на моя приятел. Карам с колата по тесните пътища на града. Заедно с мен в колата са моите две приятелки и бившата на моя приятел.

В съня ми с нея много се разбираме, като първи дружки сме. Изведнъж така става, че тя/бившата/ поема кормилото на колата и тя продължава да кара.

Изкачваме се по нагорнището на града, ама много на високо. По принцип този град е много малък и няма нищо общо с града, който аз сънувах.

През цялото време, в което се изкачвахме нагоре, аз я питам: „къде отиваме, къде отиваме ?” и тя ми вика: „изненада!” и мен ме облива страх, да не би да ми направи нещо.

В съня си аз знам, че тя е бившата, но не знам дали тя знае аз коя съм, че съм новата приятелка на нейния бивш. Както и да е, качихме се горе на върха на града. Паркирахме колата.

Вървим по улицата, нещо като главна улица. Тя ме прегръща, хваща ме за ръка и т.н. много любезна е към мен. По улиците е пълно с хора. Където и да се обърна, кафенета.

Имаше момичета облечени като Дядо Коледа. Беше красиво. По едно време бившата на моя, ме пита : „какво прави приятеля ти ?”, аз направо се стъписах и смених темата като се направих, че не чух и я попитах къде има заведение за хранене, че сме гладни.

Тя ни показа едно заведение, тука странното е, че заведението е на брега на морето. Пък този град няма излаз на море. Както и да е.

Заведението е на брега и виждам, как вълните влизат вътре в заведението и пода се пълни с вода и по едно време цялата вода става кръв. Беше ужасно.

Аз отказвам да ядем там и тръгваме към друго заведение. Следващото заведение се намираше вътре в басейна. Изглеждаше много яко.

Масите вътре, хората до половина натопени във водата. Супер готини. Готино до момента, в който искахме да влезем.

Цялата вода се превърна в кръв и навсякъде парченца от месо, ама какво месо беше, не мога да ви кажа. Но въпреки това, аз и моите приятелки скочихме във водата.

Това помня от целия сън. Не знам дали има продължение.

Само да кажа, че приятелят ми е има 8 годишна връзка с това момиче и двамата са от един и същи град. Сега той живее при мен. В моя град.

Някой може ли да разтълкува съня ми, че аз съм много объркана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
zeki
zeki
25.11.2010 09:30
Благодаря ти много Миа за вариантите.
0
0
миа
миа
24.11.2010 23:28
Странен сън. Имаш два варианта:
1. Да си дадеш сметка дали има логично обяснение за причината да сънуваш бившата партниорка на приятеля си (може би гузна съвест или страх да не причини същото на теб). В крайна сметка сънищата са подсъзнателна ретроспекция на реалността. И второ:
Вода, кръв, страх, неизказани истини (аборт, като това е само предположение разбира се). Ако сама не виждаш схема в тези думи, значи трябва само да наблегнеш малко повече на психологията. И все пак, аз съм рационален човек, и бих предпочела първия вариант.
0
0