Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво е да сънуваш, че те душат

Какво е да сънуваш, че те душат

Какво е да сънуваш, че те душат
Здравейте! Не знам дали съня ми има нещо общо с това, че днес е задушница или просто един от поредните ми кошмари.

Не помня целият сън само си спомням, че сънувах, че си лежа в леглото и беше тъмно в стаята, в която по принцип винаги влиза светлина от уличната лампа и винаги е светло.

Но този път беше мрачно, видях, че нещо летеше в стаята или по-скоро се движеше много бързо в различни посоки, не можах да видя как изглежда, но знаех, че е нещо като демон и после както си летеше се нахвърли върху мен и започна да ме души.

Преди да ме удуши, мисля, че ангела ми хранител ме издърпа от съня и аз се събудих запъхтяна и исках да си поема въздух. Знам, че не умрях в съня ми, защото още докато ме хвана за врата и започна да ме стиска нещо ме издърпа от там и се събудих.

Потърсих в съновника, какво може да е, но тук пише само ако аз душа някой в съня ми, а не ако мен ме душат ? Някой може ли да ми помогни да разгадая съня ми ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
TeoShamSher
TeoShamSher
29.02.2012 18:54
Е стига де на 23 год. прединфарктни състояния?
1
0
Bg Research
Bg Research
29.02.2012 16:02
Много често в сънищата мозъкът ни интерпретира състоянието на тялото. Има документирани случаи на хора, които в съня си усещат душене, а като се събудя осъзнават, че са в прединфарктно състояние.
На забравяй, че когато спим мозъкът напълно обездвижва тялото, предполага се че е с цел да се предпази от наранявания. Всеки шум или мириз може да бъде интерпретиран в съня, докато спим.
0
0
Elitsa
Elitsa
24.02.2012 08:14
Ако се събудите посред нощ, обвзети от ужас, с капки пот почелото и сърцебиене, не въздъхвайте с облекчение, че е било само сън. Добрите, както и лошите сънища са предвестник на нещо, което предтои и е добре да вземете под внимание сигналите са собственото си съзнание, което ви буди нощем, за да ви предупреди за предстоящото.

Ако в съня си усещате алармата „Помощ! Задушавам се...”, това е знак за бъдеща болест на сърцето. Доста често преди сърдечния пристъп на човек в възможно да му се присъни, че някой го души или че не може да се освободи от прекалено тясна дреха.

Ако ли пък на сън ви се случи да бъдете поразен от мълния в гърдите, то тълкуванието е същото – сърдечен пристъп, който е възможно да е с фатален край. Обърнете особено внимание на такива сънища и посетете веднага лекар.

Болен черен дроб или задстомашна жлеза могат да предизвикат среднощни сънища, в които човек вижда или яде развалени продукти. Ако усетите, докато сте потънали в съня си вкуса на развалена риба, месо или пък гнили плодове, това означава, че имате проблеми с черния дроб.


Най-често стомашно-чревни заболявания пък са предшествани от сънища за кръвопролитни рани в стомаха. Ако претърпите на сън сериозна операция, тежко раждане или пък ви прострелят в стомаха, не се съмнявайте, че нещо в стомашно-чревния ви тракт не е наред.

Болни стави или гръбнак пък създават тревожни съновидения, в които носите тесни обувки, бият ви с палки по стъпалата или не можете да се изправите. Ако сънувате, че стоите пред някого на колене, това е сигнал за същите заболявания.
0
0
Elitsa
Elitsa
24.02.2012 08:13


виж това :))
0
1
Кристиян
Кристиян
20.02.2012 19:22
Ако някой те души на сън,това значи ,че семеен човек те потиска за нещто и ще ти извърти лоша шега.
Сънуваш ли демон които лети около теб,означава ,че трябва да се пазиш и да не се доверяваш напълно на най-добрия/та приятел/ка.Също тъка не вземаи делови решения защото ,не започваи нова работа,може да те измамят и да взимат твои пари без да разбереш кои и защто го е направил.
Този когото най-малко подозираш за приятел/ка ше ти помогне в затрудненото положение и ще те измъкне на косам от лошия момент или ситуация.
1
0
Диана
Диана
19.02.2012 11:34
Не знам, но не мисля, че това е на добре.
0
0