Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»От 9 годишна сънувам Бог и Богородица

От 9 годишна сънувам Бог и Богородица

От 9 годишна сънувам Бог и Богородица
Родителите ми никога не бяха ми говорили за Господ, докато една вечер, не сънувах Богородица. Тя ми каза да си пожелая нещо. Пожелах си да видя Исус Христос.

Богородица ми каза, че следващата вечер, като си легна, ще го видя. От тогава често сънувам Господ и Богородица, но той не ми говори, а само ме гледа.

Благодарение на това станах много вярваща. Но скоро ме болеше много зъб и Дева Мария ми каза да сваря листа от орехи и да жабуря с отварата. Така ще ми мине зъбa.

Ако някой прочете написаното от мен, нека вярва в Господ, наистина го има.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ema Iskrenova
Ema Iskrenova
25.04.2016 15:01
Вярвам че го има
1
0
sofyia
sofyia
08.11.2009 19:43
Мила Галя, аз много искам да сънувам и Господ и Богородичка, защото съм много вярваща.

Преди около 1 година, точно на Петковден, аз изпаднах в кома за 7 мин. Тогава докато бях в кома, ми се яви една жена, стара, около 65 годишна и ми каза, че ще живея, да не се притеснявам. Докато са ме спасявали, аз нищо не помня. Помня само гласа на майка ми, която ме вика, Софи, Софи и от там нататък нищо. И тогава ми се яви тази мила женица.

В последствие разбрах, че това е била "СВ. Петка". След този случай ми казаха, да си направя курбан за здраве и да занеса някакъв подарък на Петковден. Така и направих.

Мисля, че всеки един човек си има един светия, който го пази и закриля. Нека винаги да ни закриля.
1
0
kikili
kikili
08.11.2009 08:45
Не само, че Той съществува в 3 лица - Отец, Син и Святи Дух, но и е близо до нас, когато и ние го търсим. Той е личност и смятам, че е обидно да го търсим само, когато сме в нужда. Можем по - отблизо да Го опознаем чрез неговите слова, эавещани ни чрез Библията и разбира се с молитва. Той е верен и милостив, много пъти е показвал това към мен и чрез изцерението ми от рак. Добро е, че Го сънуваш. Бог говори и в сънищата ни.
1
0