Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Богородица на сън

Богородица на сън

Богородица на сън
Напоследък прочетох много истории за явяването на Богородица или Бог на сън. Искам и аз да споделя една история, не е лично моя, но пък е на един много близък и любим човек за мен.

Често и се присънват много интересни сънища, които не мога да кажа със сигурност какво значат или пък дали са пророчески. Та така...най-вече в критични моменти, когато губи надежда и се "явява" Богородица.

В един неин сън, който тя ми разказа след много години - ще цитирам дума по дума : " Сънувам един хълм (като стена!?), и там стълба с червени рози около(на) нея, и аз се изкачвам по нея, а около мен народ, народ, направо лудница.

Някои също искат да се изкачат по стълбата, но не могат, падат, спъват се, а аз успявам да си прокарам път с ЛЕКОТА и продължавам Единствена на горе, и се изкачвам все по-високо и по-високо, и накрая на върха виждам иконата на Богородица и след това се събудих внезапно."

Друг сън по-скорошен, който ми сподели пак е свъзан с Богородица: "Сънувам как пия от една чаша, кафе или чай или вино, не знам със сигурност, някаква течност беше и докато изпия съдържанието на края на дъното на чашата образът на Богородица!"

На няколко пъти и се явявал Исус Христос в полу-сън (не знам как да го нарека). Тя ми сподели че не е било сън, а нещо като преди да заспиш...Не знам. Но Исус не и се явил като на икона а като образ в човешки размери...

Тези сънища най-често както споменах са в моменти на проблеми в семейството или когато някой има здравословни проблеми или някакви тревоги.

Наистина това ме изпълва с много оптимизъм и показва според мен, че понякога тревогите ни са напразни и че Бог ни наблюдава, помага и пази.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Chrisa
Chrisa
27.08.2012 21:45
За мен е без значение кой каква религия ще изповядва :дали християнство,дали ислям или будизъм,защото всички хора сме еднакви и по вид и образ.Нека само да бъдем добри едни към друг и да си помагаме в трудни моменти,без значение дали познаваме или не познаваме човека.А колкото до онова състояние между будното и съня-трудно ми е да го обясня,никак не е лесно,няма тълкуване,но повярвайте ми че никак не е лесно да преживееш това което предстои да се случи.След това само семейството ми знае как се чувствам.Казвам това за да го прочетат децата и да не си измислят разни историйки и да се набъркват в ''игри'' с викане на духове.
0
0
Жужи
Жужи
27.08.2012 20:42
Аз изповядвам исляма, но също няколко пъти съм сънувала Дева Мария. А това което е межу съня и будното състояние се нарича видение и са пророчески/сбъдват се както си ги видял/.Те нямат тълкование както сънищата.Такива способности имат само добри хора с чисти души.
0
0