Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Знам как ще ми протече живота, просто сънувам всичко

Знам как ще ми протече живота, просто сънувам всичко

Знам как ще ми протече живота, просто сънувам всичко
Преди време не обръщах внимание на това какво сънувам и какво не. Но всеки път когато се събудех и усещах, че този сън искаше да ми каже нещо.

Опитвах се да помисля какво точно се е опитвал да ми покаже. Понякога успявах, понякога не и след време то само ми се разтълкуваше в главата. Помня не едно, помня много от тях поради причината, че моменти от сънищата ми се случват, говоря като мястото където съм какво говоря.

Например сънувам, че съм на напълно непознато място след година-две аз наистина се озовавам там. Реакцията ми като се озова на мястото е плашеща и никой не ми вярва като кажа, аз това съм го сънувала, защото тези думи ги използвам доста на често.

Днес сънувах някакви вързани коне, бяха налягали по земята и подредени, бяха вързани за да не избягат, на мен ми беше много жал. Даже ме накараха да вържа един свободно язден кон, аз не го стегнат и той се отвърза и някакъв човек ми показа, че не го правя както трябва и го върза той.

Сънувах много щастливо бебе, което е на друга майка, но аз изпитвам неземна любов към това детенце, беше се случило нещо и бебенцето избяга, след малко влязох в някаква пещера аз и то само дойде с други детенца като го видях се зарадвах.

То ми каза, че е спало в пещерата и да не се притеснявам. Интересното беше, че усещах аромата и мекотата на кожата му. И го изкъпах, сложих го да спи. Чувствах, че и то мен ме обича.

Около мен имаше някакви работници, непознати хора, но на мен ми бяха познати. Сънувах и в началото на съня си някакъв много непознат град, бяхме се качили с някакви хора на жицата, незнам защо и знаехме че можем да паднем и се държахме.

Като погледнах града от високо видях, че е много красив и чист. Беше като в Америка. Даже някакво момче, което беше с нас каза, че това е в Америка. Още се чудя как да разтълкувам съня си.

Моля ви, помогнете и ми дайте някакъв съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ninna
ninna
11.02.2012 12:26
и на мен така ми се е случвало , много е странно . :)
0
0
Sonq
Sonq
10.02.2012 21:52
не знам как да разтълкувам съня ти,но ще ти кажа само,че когато аз сънувам всичко ми се сбъдва просто знам като се събудя какво ще ми се случи ...
0
0