Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странности стават с мен

Странности стават с мен

Странности стават с мен
Здравейте. Искам да Ви споделя, че винаги са ми са се случвали странни неща откакто се помня. Чувам много често шепоти и даже понякога виждам разни неща.

Понякога чувам пронизителни писъци. Дори се е случвало да чуя писък докато съм в една стая с някой друг и после като го питам дали го е чул казва, че нищо не е чул.

Първо си помислих, че се шегува, но след като това стана няколко пъти - почнах да разбирам какво тава. Естесвено, има и неща които са хубави.

Има "нещо" така да го нарека, което ми е като пазител. Например като по-малка, когато съм щяла да падна и да се нараня много жестоко, Пазителят или ме е избутвал или е спирал падането, просто не мога да го обясня.

Няколко пъти ме е избутвал назад, когато някоя кола е щяла да ме блъсне (само да кажа, че това е по невнимание на шофьора, а не мое).

Друго странно нещо е, че понякога като съм сама усещам и нечие друго дишане и даже понякога допир. Никога не съм се стряскала от тези неща, въпреки, че писъците малко ме притесняват и не мога да си ги обясня.

Има и много други странности, които съм преживяла, но ако почна да ги пиша, ще стане цяла книга.
Е, ами това е от мене.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
донитос
донитос
23.12.2011 19:03
здравей аз също мисля че просто усещаш и си интуитивна,това са нормални неща които и на мен са ми са случвали....според мен са души които бродят, ангели,що се отнася до писъците просто в този момент можеш да си кажеш молитвата Отче наш и ще изчезнат.....не се плаши
0
0
Runaway.
Runaway.
23.12.2011 17:54
Колкото и откачено да ти звучи, мисле, че този твой Пазител, както го наричаш, всъщност е твоят (или един от твоите) ангел-пазител .. Ангелите съществуват, уверила съм се в това от личен опит. Има една писателка - Дорийн Върчу -, която пише много за ангелите. Можеш да хвърлиш око на трудовете й. Колкото до писъците .. според мен просто си силно интуитивна личност. И аз съм така, и на мен понякога са ми се случвали най-различни и много странни случаи, които ако седна да ги пиша, щя излезе цял роман; чувала съм гласове, писъци, стъпки, усещала съм присъствия (по доста странен начин) и каквото ти хрумне още. Ако искаш, разбира се, можеш да ме намериш на скайп (balo0n_). Успех! :)
0
0