Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Продължават странностите с мен

Продължават странностите с мен

Продължават странностите с мен
b Здравейте...преди ви казах за странните неща, които ми се случват и за сянката в огледалото, но... имам чувството, че откакто споделих историята си с вас нещата стават по-лоши! :yawn:

Не допускам да оставам сама у нас, но вчера се наложи, тъй като майка беше на работа и татко, а баба беше навън да плаща сметките.

И аз си гледах телевизия в хола, но огладнях и станах до кухнята да си направя сандвич. Направих си и тръгнах да излизам от кухнята, но не можах! :yawn: Исках и се опитвах да изляза (бях точно до вратата), но някак не можех.

Усетих как краката ми не искат да се движат, направо щях да си умра от страх! Това безпомощно стоене до вратата продължи около 10 секунди и после бързо отидох в хола.

Почетох малко и си пуснах филм (комедия), след като изгледах филма се замислих за момент и почнах да си рисувам разни неща, но странното е че чух глас! :yawn: Но не разбрах думата! Този глас прошепна нещо, но много не ясно и аз не разбрах.

Странното е, че колкото и да мисля, толкова повече ми се струва, че думата не беше на български език, а на английски! Изобщо не съм сигурна, но ако е била на английски език, то думата май беше : it wasen't me но много бързо казано.

Вечерта незнам защо, но изпаднах в ужас от нещо...(тогава вече всички си бяха вкъщи), но странното е че не видях нищо, нито чух нещо, което да ме накара да се ужася. Страх ме е...

Моля ви помогнете ми, не мога да живея така ! Не искам да съм постоянно на тръни. Ако знаете нещо, моля ви кажете ми, вече съм склонна на всичко, само да не е така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Кейтлин
Кейтлин
08.04.2012 09:50
Ако думата е била на английски тя означава ''не бях аз''. Може като малка да си направила нещо и да са те обвинили несправедливо и сега част от теб да иска да се разбере истината. Поговори за случващото се с приятели и семейството ти може те да ти помогнат.
0
0
Darina
Darina
13.03.2012 15:56
Може би преди да се нанесете в тази къща или този апартамент е живял там някой,който е починал и сега иска да остане в неговия си дом и да ви прокуди....А не ме мисли за луда,ама по-добре се разучи кой е живял преди това в къщата.:)
0
0
Цвете
Цвете
11.03.2012 19:29
Съгласна съм с поста на Берналда. Ти имаш избор, дали да контактуваш с тях или не. Никакви лекари и лекарства не ти трябват, ти си силно човешко същество пълно с Божия любов и светлина. Нищо не може да ти навреди, ако ти не го допуснеш. Със страха си извикваш неща, от които се страхуваш. Както ти е казала Берналда, просто има кажи, че ти си много силно Божие създание, изпълнена си с Божия любов и светлина, те струят от теб и те пазят и ако това/тези същества са дошли с лошо не желаеш контакт с тях и трябва веднага да напуснат дома ти. Това обаче, ще ти помогне, само ако наистина повярваш в тези думи и ако не се страхуваш. Иначе трябва да потърсиш помощ. Много от свещениците ни знаят как да помогнат в такава ситуация, ако познаваш някой от църква, която харесваш и му имаш доверие, разкажи му. Не си мисли, че ще ти се смеят. Тези неща вече се случват на половината свят и са абсолютно нормални. Ти избираш винаги и във всичко, не го забравяй и не се страхувай! Успех!
0
0
Стаси
Стаси
11.03.2012 02:21
Наистина консултирай се с терапевт. Това, че 10 секунди не си могла да мръднеш, въпреки волята ти и този страх от нещо, явно трябва да се види ! Не го пренебрегвай
0
0
А.
А.
11.03.2012 01:53
Ако се страхуваш много ..мисля,че солта ще ти помогне ... само направи кръг от сол около теб и мисля,че ще те помогне.Не знам доколко действа,но аз веднъж много се страхувах от нещо няма да влизам в подробности и сложих сол на вратата и на прозорците,и тогава наистина се чуствах в безопасност.
0
0
А.
А.
11.03.2012 01:49
@Берналда - Кои са те ?
0
0
Aleksandur
Aleksandur
09.03.2012 19:13
стига па вие бе на лекари да ходи на будали ни правела не разбирате ли , че такива неща съществуват . Съветвам те със светена вода на напръскаш в всички стаи останалото си е психическа нагласа просто си представи , че няма да ти направят нищо и да си представиш как покрай теб има бариера от бяла светлина и там си защитена , а ако мислиш , че са добронамерени поговори с тях чрез почуквания. Пиши ако има резултат ще се радвам ако съм помогнал.
0
0
Борислав
Борислав
07.03.2012 21:53
Морена може и да си права, а може и да не си , защото може да е подлагана на стрес и интензивност цитирам "КАКВА Е ПРИЧИНАТА?

По същество паническото разстройство е тревожно разстройство и изследванията върху близнаци показват, че съществува известна генетична съставка в предразположението към тревожни състояния. Понякога атаките са предизвикани от силно стресогенно събитие в живота ни, друг път от поредица от натоварване в ежедневието, което само по себе си води до високи нива на стрес. "
0
0