Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Абсолютна загадка

Абсолютна загадка

Абсолютна загадка
Здравейте! Искам да ви напиша за една случка, която много ме потресе. Винаги съм бил реалист и много-много на мистериозното не съм давал превес, но и това се случи.

Вярвам в извънземните форми на живот, в невероятното, в това, че на хората им се случват много необясними неща наяве, които и за в сънища са немислими. Но не вярвах, че и аз ще изживея такова нещо.

Преди няколко вечери бях закъснял за вкъщи и се прибирах извън графика си посред нощ. На улицата, тъмна и тиха дочух странен шум като от тежко дишане и раздвижване на въздуха като от преминаващ край тебе човек в стая, който ти не виждаш понеже си си затворил очите(например).

В следващия момент забелязах на оскъдната светлина идваща от улична лампа на около 50 м от мен, нещо подобно на прозрачно желе, по-скоро като във филма "Хищникът" с Арнолд Шварценегер, дето един извънземен индивид се криеше в своята "прозрачност", като че ли беше от леко разтопено стъкло.

Та това, което видях беше нещо такова. Казах си, че не може да е истина и продължих, въпреки, че ме наду шубе. Влязох в къщи, в двора по-скоро(живея в къща) и си казах, че трябва да отида до новата къща, която да нагледам за всеки случай, понеже още не сме се нанесли там да живеем с дъщеря ми, а живеем в къщата на брат ми.

Отидох аз и се засламчих едва-едва, като че ли бях сигурен, че там имаше някого. Лекичко отворих входната врата и влязох в коридора без абсолютно никакъв шум. Прекрачих в ляво към хола и потърсик ключа за осветлението. Намерих го и внезапно светнах лампата!

Изстинах от ужас като видях един човек(по-скоро подобие на човек) около 170 висок в странно облекло, наподобяващо костюм на водолаз, като неопреновите, нали се сещате, прилепнал към тялото му, много добре сложен, гологлав и с очи като стъкло, а кожата му бе като на бебе, мека и бяла.

Държеше в ръцете си някакъв документ или листи от хартия или някакъв друг материал, но в момента, в който светнах той ги четеше, така на тъмно, без никаква светлина.

Страшно много се изненада, че се срещна с мен и тогава физиономията му стана като на човек, когото са хванали на местопрестъпление, смутен, изненадан, потрсен и всичко онова, което може да изпита.

Видях, че сви устни, погледна надолу към документите, сви си по странен начин дланите навътре като намачка листите и за една секунда се "разпадна" в пространството като листите докато паднат на пода от височината на кръста му, се изпариха и оставиха малко облаче пара или по-скоро дим , но без никакъв мирис.

ВЦЕПЕНИХ СЕ ОТ УЖАС, РАЗБЕРЕТЕ...! НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ТОВА. Ако някой може да каже какво се е случило и кой е бил този нека да ми каже.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 6
51
41
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.10.2019 09:11
Пардон. ...облени.....двама
0
0
Анонимен
Анонимен
08.10.2019 09:09
Здравей преди години се срещнах с подобни същества ,така иблечени с големи сини очи , една жена и фвама мъже поканиха ме ма разходка на Фобс нарекоха я Фоебос и ми казаха , че е стационар и т.н да има ги !
Не е било илюзия !
0
0
Анонимен
Анонимен
02.10.2019 08:21
Халюцинациите са симтом на доста болести,нищо не се е случило,просто трябва да са направи скенер и после ще се вливат изотопи на платината верятно
0
0
Ели Граменова
А може да е бол нещо дошло от друго измерение .. Дори Айнщайн е вярвал че има много измерения и паралелни светове във нашата Вселена :)
2
0
Петя
Петя
27.01.2012 03:43
Здравей! Вярвам в това, което казваш, тъй като чета документална литература за непознатото,което още не е обяснено от човешкия разум. Случката е била доста плашеща,но все пак истината е, че си срещнал същество от друг свят или измерение. Съществуват напреднали цивилизации,за които можем само да гадаем.Аз преди години насън се среещнах и разговарях със същество с човешки облик, от прозрачна материя,която приличаше на движеща се вода,както когато гледаме езеро с движещи се малки вълнички,които просветват от слънцето,същото, което си видял в тъмното.Явно не им е позволено да влизат в контакт с нас на този етап, тъй като не сме дорасли духовно за такава среща.Страшничко си е било, но все пак на малко хора се случва такъв феномен,да срещнеш очи в очи същество от Космоса.Поздравявам те,случката ме развълнува.Поздрав.
1
1
дЖуЛкАтА
дЖуЛкАтА
23.01.2012 23:02
Това може да е твоят Ангел пазител (всеки човек има) :))Спокойно!Явно не е имал лоши намерения, след като просто те е погледнал!:))Успех!;))
1
1
кейли
кейли
02.01.2012 22:40
Около нас има толкова много неща,за които дори и най-богатата фантазия не може да предположи.Каквото и да е било това ''нещо'' явно е,че не е искало да ти навреди.Така че спокойно.А дали някой вярва или не това не променя факта,че си имал среща с нещо различно от познатата ни уплътнена материя
1
1
polq
polq
25.12.2011 09:39
Може би този човек е твоя ангел пазител и когато си го видял той не го е очаквал. Не мога да си го обясня по друг начин.
1
0