Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво вещаят кукумявките в съня

Какво вещаят кукумявките в съня

Какво вещаят кукумявките в съня
Здравейте! Надявам се, че можете да ми помогнете да разреша една загадка.

Днес трябваше да отида на лекар, тъй като отдавна имам стомашни проблеми.

Тази нощ сънувах, че пред блока ми, на поляната има много птици. Аз отидох да ги видя. Видях всички, освен една, която се скри в една хралупа.

Когато ме видя започна да кряка и по крясъка и разбрах, че това е кукумявка.В този момент аз се разкрещях и избягах. :yawn:

По принцип имам голям страх от кукумявки заради познатото на много от вас поверие: " на която къща кряска кукумявка, там ще умре някой".

Аз се страхувам от доста време от това поверие, даже веднъж, когато бях с една приятелка видяхме кукумявка на около 10 метра от нас и много се изплашихме.

На всичкото отгоре имаше още няколко наблизо.Това беше като кошмар. :yawn:

Никога не съм виждала тази птица от близо.В съня ми тя ме гледаше злобно и страшно и сякаш ми казваше: ти ме видя, сега ще умре някой твой близък за наказание.Това сякаш го чувах в самия ми сън.

Гледах какво пише в съновника, ако чуеш крясък на кукумявка и пишеше, че това предвещава само болести и проблеми. :x: :cry:

Въпросът ми е дали този сън значи нещо, свързано с болести или смърт. Дали пък лекарите няма да разберат истинската ми диагноза? Много ме е страх.

Моля ви, помогнете ми. Пишете коментари!!!

Благодаря ви много!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
анонимен
анонимен
16.07.2013 18:41
От два вечера до блока си чух кукумявка след полунощ не вярвам много в суеверия,но на 15 07 2013 на обяд. 1 тир с ремарке щеше да ни потроши отне предимство на кръговото под метро колата на аеврката и аз бях с нея. 10 метра спирачен път размина ни се на косъм.
2
0
Янина
Янина
19.01.2012 21:33
Помня, че ако сънуваш много птици, които. летят накуп в съня ти, това е чест и изобилие. А, ако сънуваш кукумявка, както ти си знаеш това са болести и смърт. Дано нищо да не ти открият и се оправяй!
0
0
Ева
Ева
07.01.2012 17:26
Щом си чула крясъка на кукумявката в съня си, предстоят ти болести и проблеми, но ти казваш, че си я видяла, значи напразно се страхуваш.
1
0