28 ми- февруари

28 ми- февруари
Бях в някаква къща, която беше в ниското на един булевард. Осветление нямаше и единственото идваше от една лампа от самата къща и лампите на булеварда. Беше вечер и баща ми, брат ми един приятел, с който не се познавам в реалност, а от една интернет игра, бяха в къщата.

Не знам какво правех в двора на къщата, когато едно куче започна да лае, увива и дърпа синджира си все едно беше полудяло. Това ме накара да погледна на горе към стъпалата, които водеха към този булевард, когато видях някакви сенки в черно да преминават много бързо и да завиват надолу към къщата и мен.

Всичко беше покрито от черни наметала с качулки, дори на ръцете си носега ръкавици отново в черно. Те се движеха по двойки и преминаха няколко пъти покрай мене, след което изчезваха в нищото.

Отидох до портата, защото тя се отвори и исках да я затворя, когато те отново се появиха, но този път не изчезнаха а отидоха към вратата на самата къща.

В следващия момент бях в къщата. Баща ми си беше хванал главата в две ръце и само повтаряше:
- Те са тук за мен! Те са тук за мен! Намериха ме! (баща ми почина преди две години)

Това обаче не беше баща ми, а друг мъж, който не познавах. Той наистина приличаше, носеше дрехите на баща ми както си го спомнях, но когато се вгледах по-добре осъзнах, че това е някой непознат за мен мъж.

Ние с брат ми започнахме да заковаваме врати и прозорци, защото мъжете и жените в черните дрехи блъскаха по всичко за да влязат в къщата.

Бързахме да залостим и последния прозорец, когато се обърнах към приятеля ми от интернет и видях ореол около главата му, а някакъв глас който беше нито на мъж нито на жена шепнеше:
- 28-ми Февруари! 28-ми Февруари!
Очите му бяха изцъклени, а лицето му пребледняло от страх. Мисля, че в реалност никога не съм виждала някого толкова уплашен както той в съня ми.

Когато говорех с него на реалност в интернет му казах, че съм сънувала нещо свързано с него и искам да се пази на датата 28-ми февруари. Той започна да се смее, след което ме попита какво съм сънувала. Когато му разказах, той вече не се смееше, защото ми каза.

- Не знам защо си сънувала точно това, но моя баща почина на датата 28-ми февруари. Аз бях наистина много уплашен, защото баща ми беше вече няколко години в кома и дори не знаех дали ме чуваше когато се сбогувах с него.

Така и не разбрах обаче имаше ли нещо общо това със смърта на бащата на този мой приятел? След като му обясних как е изглеждал приятеля ми вече беше настръхнал, защото с подробности съм обяснила точно как изглежда той.

И друг път съм сънувала подобни неща, които са били или са ставали в бъдеще, но да сънувам бащата на някого, който съм виждала само на снимка, да не говорим, че с него не сме говорили за баща му. Аз дори не знаех, че е мъртъв, и ми се стори много странно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
maya
maya
18.07.2012 00:27
Тази година не издържах и отидох при една жена, която ми смята астралното число. Оказа се че е 9. То означава, че съм се прераждала 9 пъти и това е последния ми път. Денем или нощем 9-тката се сменя и на 6-тица и това не ми дава мира. Шакрите ми са били отворени и съм имала способности които трябвало да развия за да ги разбирам правилно. Можела съм да виждам мъртвите в сънищата си. Да съм слушала добре какво имат да ми кажат, защото те винаги щели да ми помогнат с нещо.
След това и разказах за странните ми сънища, които не винаги разбирам, но като че ли това което ми каза ми подсказва защо и какво всъщност става. Освен това се оказа, че една жена е направила магия върху мен, която сега на 20-ти юли ще бъде унищожена. В тези 40-т дни се прочиствам, а от две седмици всяка вечер сънувам ужасно много и толкова разнообразно и различно, че не знам дали е един сън или няколко различни. Ту в сегашно време, ту в ренесанс ту в бъдеще...ужасно смешно понякога с всичките тези различия да си призная и жалко, че не си спомням всичко за да успея да съчетая някаква тема и изобщо кои са всичките тези групи хора около мене постоянно:)

Все пак благодаря на всички вас които коментирахте и пробвахте също да разсъждавате.
0
0
Ния
Ния
25.12.2011 15:29
Мдаам,Алекс е права.Ти наистина не си обикновена в хубавия смисъл на думата.Ползвай ги тези способности.Ако знаееш как,де.
0
0
анонимна
анонимна
09.12.2011 14:32
сестра ми има рожден ден тогава
0
0
Валентина
Валентина
09.12.2011 12:34
здр. с радост бих прочела нещо за моята рожденна дата- 28.02.1989, Вторник 13:30
благодаря
0
0
maya
maya
08.12.2011 22:48
О аз не се плаша от сънищата си, макар те да са натрапчиви понякога или тотално объркани. Най-неразгадателния ми сън все още продължава вече 6-т години. Сънувам едно и също момче на различни места с разлихни хора и нищо от тях не познавам или съм виждала. Почти винаги съм в друго време и не в реалния свят. Първите няколко години бях с дрехи от преди няколко века, след което се промениха в сегашни дрехи и предмети. Както аз, така и той се променя и всеки път искаме да сме заедно, но винаги нещо се случва. Веднъж го сънувах, че му излизат и криле, друг път беше вампир, после тотално нормално момче. В един от последните ми сънища някой го нарече Алиан...а като се събудих лукаво си казах на уми 'Хванах те Алиан!'
Но както и да е. Този сън е забавление за мен, дори започнах да ги записвам преди години и даже написах фантастична книга като използвах случки имена и други от сънищата ми.
Иначе, сънищата ми са добре дошли. Виждала съм какво ли не и макар винаги да са били...ако мога да кажа кодирани, знам горе долу какво ще се случи на един кой си. Така например сънувах, че баба ми е ухапана от змия и дядо ми който е почина, изсмуква отровата. Казах на майка ми да и се обади и да провери как е и се оказа, че тя тъкмо се връщала от лекар, но било само грип.
Що се отнася до водните зодии не знам, но рибите по принцип имат дарби, които могат да развиват. Трите неща които знам за мене са сънищата, мога да давам или вземам позитивна или негативна енергия от другите само с докосване на ръцете ми и колкото са те по-горещи толкова повече действа и другото са очите ми. Достатъчно ми е да погледна някого в очите по специален начин, а след това да му кажа 'Хайда! Тръгваме!' и този някой става без значение какво прави и тръгваме на някъде.
Бъби внимателна обаче. Рибите сме доста лабилни понякога и емоцията не ни играе добра роля. Като по-малка съм припадала без причини, след последния път ходих на лекар, на което ми каза, че ми нямало нищо, но емоциите ми правели лоши номера. С комбинация на лек грип да кажем, емоции и други фактори които са ти в главата, могат да ти причинят доста неприятности. Поне при мен така става понякога. Други са ми казвали, че съм се гърчела на земята, което е нормално за хора които са били умрели, когато са се родили. Аз съм била 5 минути мъртва, когато съм се родила. Може и това да играе роля в тези неща...не знам.
Радвам се, че сподели с мен. Успех и на теб!
0
0
alex_7727
alex_7727
08.12.2011 22:25
Значи и ти си зодия риби! :) Ами не знам какво мога да те посъветвам, но трябва да се радваш, че си необикновена.Ще ти дам пример.На мен ми се случват много странни неща, усещам духове, имам пророчески сънища и т.н. Доскоро си мислех, че това по-скоро е нещо лошо, но се запознах с едно момиче от тук, от съновника, и тя ме накара да разбера, че това, че не съм като останалите не трябва да ме плаши, а да ме радва, защото такива хора са рядкост.Питах те в кой ден от седмицата си родена, защото тези, които са родени в събота са защитени от зли сили, имат пророчески сънища и могат да говорят с умрелите. Звучи доста страшно, и аз понякога се плаша.:D Но ти недей!Това важи и за родените във вторник. ;) Ако имаш някаква дарба, а аз съм сигурна, че имаш :), ще свикнеш с времето и даже ще ти хареса.Питах те и за датата ти на раждане,за да разбера коя зодия си.Не знам дали го знаеш, сигурно да, но по принцип водните зодии (рак, скорпион и риби) имат много силна интуиция и при някои това избива чрез сънищата. Явно при нас двете е така.Исках да кажа с коментара си да не се плашиш от това, което можеш, а по-скоро да се научиш как да го управляваш.Такава дарба може да ти донесе много привилегии като ясновидство или нещо такова. Зависи от това дали си харесваш дарбата и как ще я развиеш!
Дано съм ти била полезна с коментара си! Успех! :) :) :)
0
0
sapuncheto
sapuncheto
08.12.2011 21:30
Родена съм на 22.02.1983 вторник в 2.22 АМ. При мене кажи речи всичко ми е на двойки. Някои са ми казвали, че може би това играе роля...не знам.
0
0
alex_7727
alex_7727
08.12.2011 14:51
Ами според мен може би имаш някава дарба да виждаш неща, които няма как да си виждала или чувала или пък да говориш с умрелите. Само да спомена, че аз съм родена на 28-ми февруари.Ако искаш да ти помогна, напиши под форма на коментар рождената си дата, както и денят от седмицата, в който си родена! :)
0
0