Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Майка ми ми режеше косата

Майка ми ми режеше косата

Майка ми ми режеше косата
По памет ще разкажа. Бяхме в моят роден град и майката на приятелят ми беше при нас. Със семейството ми. Беше ни на гости, но него го нямаше, той дойде по-късно.

Много добре се разбираше тя с нашите. И с мен. Обикаляхме дори по магазините. Приятелят ми и той дойде. И в един момент започнах да сънувам как сънувам, че той ми пише най-милият смс на света.

И се събудих от това, че майка ми ми режеше косата (беше станало ужасно) докато спя. Беше подстригала и себе си късо. И се събудих от този сън с косата. И продължих с това как говоря по телефона с приятелят ми и му разказвам за съня.

Оттам както вървя и говорим, го срещам седнал на улицата с още 2ма човека в моят роден град. Говорехме си, радваше ми се. И изведнъж бяхме в някаква стая ? Кафе? И дойде една моят приятелка, която не е моят град. И ни е обща приятелка. Тя ни запозна.

А в истинският живот днес (четв)приятелят ми ще ходи на работа. И в съня ми пак беше така, беше този ден, въпреки че бяхме в моят град. Оттам моята приятелка- Ани и тя щеше да ходи на същото място да работи.

Излязохме пред това нещо и тя каза, че са и много неудобни обувките и предложих да отидем да се преобуе. Оказа се, че имам баба там. И тръгнахме по една улица нагоре (но беше в моят град, не в нейният).

И после ми е по - смътен спомена за съня ми.

Мнения ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Gabriellla
Gabriellla
02.06.2012 14:36
Ами не го познава лично, тъй като сме сега в различни градове. Студентка съм. Но знае почти всичко за него. Иначе с него се разделихме поне засега (замина на бригада за 4 месеца). И за щастие не съм изгубила никой!
0
0
Андалусия
Андалусия
02.05.2012 14:16
Имам един въпрос:майка ти знае ли за приятелят ти,познава ли го, одобрява ли го?
0
0
азз
азз
01.05.2012 21:44
Значи от майка ми знам (а тя е много странен човек и вярва в тези неща), че човек колкото по дълга коса има е толкова по близко до отвъдното... затова от малка съм с къса коса...Но доколко това има нещо общо със сънищата не знам.
0
0
Анета
Анета
30.04.2012 19:44
Подстригването късо е знак за загуба на човек-внимавай!
0
0
Глория
Глория
27.04.2012 22:15
Това, че насън майка ти ти е рязала косата , както и своята означава, че ще ти помогне да се справиш с някакви проблеми . А това, че и себе си е подстригала значи, че сама ще се справи успешно с проблемите си :) Като цяло косата насън е проблем , а в случая тя просто я е махнала :)
0
0