Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам тъпи неща и се чудя имат ли смисъл

Сънувам тъпи неща и се чудя имат ли смисъл

Сънувам тъпи неща и се чудя имат ли смисъл
Първото което сънувах беше, че бях в някакъв хотел - изоставен дворец, в такъв стил беше. Явно имах приятел футболист, с когато бях там, защото навън, на прекрасната зелена полянка тренираха футболисти.

Точно преди да отида навън при него, се разминах с негов колега, който ме подмина с наведена глава, все едно е станало нещо, а друг леко се смееше като ме видя.

Излизайки навън радостна и леко смутена от държанието на футболистите видях как тренера им се кара и внезапно влязох вътре, бях уплашена.

Разбрах, че отиват да тичат. Поседях сама и в следващия момент хотелът, обрграден със зеленина вече не беше същия. Гледката беше към училище.

Някои деца ме гледаха тайно през прозорците, други играеха навън и както ги гледах, видях 2 сестри - възрастни, като от дом за сираци.

Излязоха от хотела - дворец. Заговорих се с тях, а с тях имаше и малко момиченц, беше като от картинка, много сладко.

Радвах му се и разговаряхме, когато то като че ли много ме хареса и се привърза към мен. Тогава сестрата каза шепнешком, че не е хубаво, защото детето скоро щяло да умре.

В този миг момиченцето чу това и избяга. Търсихме го уплашени дълго, накрая аз го намерих и започнах да му говоря. Беше се скрило в нещо като дупка, но излезе и ме прегърна така силно, че като че ли беше мое това дете. И повече нямам спомен от съня.

Друго-напоследък сънувам едно момче, което съм виждала, но не познавам лично. Симпатичен ми е, но никога не съм имала нищо към него и още нямам, обаче вече го сънувам често и това ми се струва странно.

И последно-сънувам, че имам дете, че съм бременна и в действителност ми се иска да прегърна нещо свое. Сънувах 2 пъти, че майка ми има и единия път много се зарадвах, но другия и се скарах ,защото е стара вече, за да има дете.

Може би това е породено от това, че вече съм на почти 18 години, а не съм имала приятел.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ива
Ива
11.01.2011 14:45
Бременността на сън и децата са знак за проблеми като цяло.

Но при теб може да отразява желанието ти да си имаш приятел или семейство.
0
0