Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странно присъствие и стъпки

Странно присъствие и стъпки

Странно присъствие и стъпки
Здравейте! Искам да ви помоля за съвети как да се отърва от присъствието, което усещам понякога, когато съм в стаята си.

Понякога усещам, че някой е зад мен или че някой ме следи, или...просто присъствие. Страх ме е да се гледам в огледалата, заради познатото на много от вас поверие.

Понякога чувам скърцане на врати и стъпки, когато съм сама вкъщи. Винаги когато съм сама у нас, усещам много силно присъствие и чувам как падат неща на терасата от етажерките. Също така усещам, че някой е в банята, когато съм вътре.

Не се застоявам там, защото има натрупана много отрицателна енергия, аз го усещам и не мога да стоя там поради страха си и поради факта, че и там има огледало. :x: :x:

Тези неща усещам и в хола, където има снимка на починалите ми баба и дядо. Още от малка не обичах да влизам там, защото винаги беше мрачно и потискащо. Но сега, наскоро след смъртта на баба ми, чувствам ужасен страх и не знам как да се отърва от него.Пробвала съм много неща, но не става.

Днес, докато минавах от кухнята през коридора ( там има едно огледало насреща) ми се привидя нещо.Когато се обърнах да погледна видях некролога на баба ми, тъй като преди 1 седмица правихме 3 год. от смъртта и, но още не сме го окачили на вратата на апартамента ни, но аз не знаех, че някой го е сложил там.

Когато видях комбинацията от некролог и огледало, много се изплаших и се разкрещях.Беше ужасно. Връхлетях в хола, където мислех, че е баща ми, но той беше излязъл и още повече се стреснах. На всичкото отгоре точно днес преди 3 год. почина баба ми. :cry:

Много съм уплашена и имам нужда от коментари. Моля ви, пишете, защото се нуждая от помощта ви. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
666
666
04.12.2011 16:00
Не се плаши нищо няма да ти направи този дух!!!Мога да ти помогна пиши ми на скайпа ако идсаш sasuke28979
2
0
бритни
бритни
19.11.2011 19:20
Точно това, се случва и на мен когато съм сама. Постоянно усещам присъствие и чувам стъпки. И мен също ме е страх да се застоявам в банята :x . Ако в твоята история не беше спомената баба ти щях да помисля че аз съм го писала :x
3
0
хммм
хммм
16.11.2011 14:34
Според мен си вобразяваш или гледаш и слушаш страшне истории, защо ли ще кажеш? ! И аз като теб много се страхувах, обаче гледах много страшни филми. Чувах стъпки понеже мойта стая е на втория етаж, а нашите са на първия. Аз вечерно време постояно чувах как някой върви в коридора на втория етаж и все си мислех, че е някой от нашите. Една вечер обаче, както си гледах тв, чувах как някой бяга в коридора, помислих че е брат ми, извиках го. Виках защо се е качил, но никой не ми отговаряше. Станах от леглото, отворих вратата, нямаше никой. Слезнах при нашите и попитах майка къде е избягал брат ми и какво търсел горе. А майка ми каза, че брат ми не се е прибрал все още и е бил с приятели. Аз се ядосах и и се развиках какво правят всяка вечер в горния етаж в коридора, че се събуждам от стъпките им, а тя ми каза какви стъпки, ти нормална ли си или сънуваш. Така ме хвана страх, че спах същата вечер при тях и след това почнах да си въобразявам как някой ще се появи от някъде, как нещо ще ми се случи. Казвах на майка, а тя ми се смееше, но все пак ме заведе да ми леят куршум и от тогава нямам никакъв страх и не чувам нищо и съм сигурна, че тава го правим психически.
2
0
Лечител
Лечител
16.11.2011 13:03
Повечко секс и подобни глупости няма да ви се случват. Гарантирам.
1
1
Kati
Kati
16.11.2011 11:37
Това лято с брат ми чувахме стъпки в апартамента. Въпреки, че никой освен баба ни не повярва, всички ни казаха да пробваме със светена вода. Не изчезнаха напълно, но поне намаляха. Чувството да чуваш подобни стъпки и в същото време да знаеш, че е невъзможно да има някой в апартамента, е ужасно.
1
0
Зорница
Зорница
15.11.2011 22:09
Действително можеш да се консултираш с поп. Използва се Василиеви молитви и смятам, че ще ти помогне. Пробвай! На мен помогна. Има ги и в нета.
1
0
Ivan
Ivan
15.11.2011 12:38
Здравей! До колкото нашите са ми казвали, че некролога задържа част от духа на починалия човек и му пречи да си отиде! За това майка ми не е сложила некролози на починалата ми баба и двамата ми дядовци!
1
0
alex_7727
alex_7727
12.11.2011 22:14
Veni, и аз съм мислила за такова предложение, но те не ми вярват. Казват, че съм си измисляла или да не се страхувам. Но такова нещо се случва вече от 2 години. Това не е нормално. Няма начин да ги накарам да повярват. Особено баща ми. Трябва сама да се справя с това! Но все пак благодаря за коментара.
1
0