Дежа вю или...

Дежа вю или...
Здравейте! Случайно попаднах на този форум и реших да се присъединя и аз. Няма да описвам всичките си истории защото те са доста. Но от няколко години това, което става с мен се засилва и има моменти, когато наистина се плаша.

Не зная как да го нарека, трудно ми е да го опиша какво точно става. Може би преди 20 г.сънувах иконата на Исус Христос и под нея преминаваше надпис (буквите бяха неонови). Успях да вида само първата дума:НЕ ЗАБРАВЯЙ.

Така и не разбрах какво да не забравя. След това от време на време започнах да усещам какво ще стане в даден момент и то ставаше. Дори имаше период когато децата ми се шегуваха да им кажа ще ги изпитват ли в у-ще.

Всичко става за част от секундата, в едим момент ми идва в главата и аз зная какво следва. Мога да кажа, че на моменти ми помага но, в много случаи ми обременява мозъка.

Имам моменти (и то не един или два)когато като погледна човек и зная какво си мисли или какво смята да каже или е казал. В много случаи дори и да не съм близо до определени хора, аз зная какво смятат да прават(имам в предвид неща свързани с мен).

Един от лошите ми проблясъци беше на малко преди Нова година, както се бяхме събрали, аз видях майка ми прежълтяла с малко изпито лице(а тя беше напълно здрава) и разбрах, че тя ще ни напусне от този свят.

Направих всичко възможно на самата Нова година да сме заедно всички защото знаех, че това е последната. Аз живея и работа в Италия, след празниците като се върнах, мисловно започнах да си подреждам нещата какво трябва да направа като дойде момента.

Не мога да ви опиша какво отвратително усещане е това. Борех се сама със себе си и не исках да приема тази мисъл но, на 10.02 сутринта когато ми се обадиха, че мама е починала внезапно, аз не можех и да плача. Направих всичко както го мислех преди това.

Другите ми моменти са по леки, но ме тормозят много. Дори и на работата ми, и да не съм в момента там, достатъчно ми е като вляза да погледна колегите си и лека - полека разбирам кой какво е говорил или направил(разбира се свързано с мен).

Не смея да им обяснявам каквото и да е, ще ме помислат за луда, а в същото време се чудат как така аз винаги зная всичко при положение, че не съм била там. Спирам до тук, вече ми идва много.

Ако някой може да ми каже какво е това и да ми даде съвет какво да права за да не се получава така, ще съм му много Благодарна.

Поздрави от Италия. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Terran
Terran
16.11.2011 02:01
Здравей, има една велика мъдрост - "Животът не е създаден за да го разбираме, а да го живеем". Дълбоко вярвам, че съществува някаква велика сила, вярвам ти и на теб. Ако си придобила такива способности които да са в твоя полза, според мен тогава няма защо да се страхуваш. Сигурен съм, че всеки който се опитва да даде някакво обяснение за това, не е сигурен на 100%. Докато сме живи няма и да разберем какво всъщност става и каква е тази сила, така че вместо да пропиляваме време от живота си мислейки за това, според мен ще е по-добре просто да му се насладим. :)
0
0
mArTi
mArTi
03.11.2011 18:01
Може да си ясновидка.
0
0
danita_15
danita_15
31.10.2011 14:45
На мен ми се случват същите неща, като изключим сериозният случай при теб и не мисля, че е дежа вю. Познато ми е чувството, да знаеш едва ли не какво си мисли човекът до теб. Аз съм едва на 15, но ми се случва от много малка, откакто дядо ми почина. Той беше много близък за мен човек, макар и тогава да съм била много малка. След смъртта му сънувах него и Исус. И двамата ме викаха и ми повтаряха, че искат да ми дадат нещо, но в момента, в който ги достигах, те изчезнаха и аз се събудих. Дядо ми беше художник. От онзи ден нататък аз рисувам и наистина мисля, че ми се отдава и получавам много признания. Правя всичко това без чужда помощ. Но освен, че започнах да рисува, сякаш знам кога какво ще се случи, най-вече лошите неща. Има и още много неща, за които в момента нямам време да опиша, но най-много ме тормози, че съм сигурна, че имат някъкъв подсмисъл и много рядко го разбирам.
0
0
Алекс
Алекс
24.10.2011 19:42
Според мен не е дежа вю.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
22.10.2011 12:13
Просто съня ти явно е отворил някои от твоите сетивности. Едната която забелязвам е "Емоционалната чувствителсност" т.е. усещаш настроението на човека до теб и много други неща. Но според мен си отворила и "Интуитивно познание на истината" при нея, когато както в твоя случей, видиш някой и знаеш, че това ще му се случи без да знаеш от къде, но въпреки това си сигурна. И излизаш права. Това са сетивата на хората. При едни някой сетива са развити по слабо, от другите. Но те са заложени във всеки човек и се развиват, при всеки индивидуално има много книги за това. Освен тези които видях,че претежаваш. Има и "Психично докосване, Ясновидство, психичен слух, вкусова чувствителсност, емоционална емаптия,физическа емпатия,аналитична сетивност, холистично познание и парапсихично познание. Така, че не се плаши. Това го има във всеки човек, ти просто си развила повече тези две сетива, не знам може и други. Но това не е наказание, отдай му се и си усещай. Надявам се да съм ти помогнала, ще ти препоръчам една книга на Роузи Роузтрий "Аурата" там е описано малко по - подробно и има практики за развиването и на другите сетива. Успех.
0
0