Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Видях своя Ангел хранител

Видях своя Ангел хранител

Видях своя Ангел хранител
Здравейте, преди около две години ми е случи нещо, което ежедневно ме преследва. Беше към 2 часа през нощта, когато се събудих от много ярка светлина в стаята. Отворих очи и видях една огнена топка точо над мен. Затворих очи, мислейки че все още сънувам, но когато ги отворих огнената топка все още беше там и в стаята беше като ден. С теперещи ръце запалих лампата и топката изчезна.

Въпреки, че бях доста уплашена много бързо заспах отново и красив мъж, с приятен глас ми газа: "Спокойно, топката бях аз. Това съм аз, твоят Ангел хранител. Казвам се. . . . и искам да ти кажа какво ще ти се случи занапред в живота и какво трябва да правиш. Когато се събудиш запиши, всичко, което чуеш. "

Събудих се на сутринта и не си спомнях нищо от това, което ми беше казано, нито пък как е казва ангелът. Единственото нещо, което си спомням е, че ми казваше дати. Дали има някакъв начин да възпроизведа сънуваното отново? Дали това, че съм го забравила пък не е някакъв вид защита? Някой имал ли е подобен сън?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Mnsizlemaina
Mnsizlemaina
03.10.2015 01:55
Smeni dilara maina
0
5
maria
maria
12.09.2015 09:11
Щом ти се е явил, значи имаш някаква мисия на земята! Ангелите се появяват само когато ги прати Бога! Така както ми описваш е напълно възможно да е бил ангел!
Но има и друго.. знаеш ли,че 2-3 часа демоните тогава са най-силни? Луцифер може да се преправя на ангел и на каквото си иска. Но все пак се надявам твоя случай да не е такъв! Преди векове, ангелите са общували с човека дай боже ПАК да общуват! < 333
7
0