Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах вечерта на рождения ми ден няколко пъти

Сънувах вечерта на рождения ми ден няколко пъти

Сънувах вечерта на рождения ми ден няколко пъти
Здравейте. Снощи сънувах 2 или 3 съня. Но първия беше сравнително дълъг. Започвам с 3/5 от съня понеже преди това не помня какво става. Намирам се в хола на един хотел. Вечер е и почти няма хора. В компанията съм на едно мургаво и едно по- светло на цвят момиче. Слаби хуваби силуети, не грозни, с дълги коси. Стоя и наблюдавам и миг по- късно мургавата се обръща и ми казва нещо.

След това поглежда и целува приятелката си по устата. Вследствие си тръгват и оставам сам. Поръчвам си за ядене от барът намиращ се в лявата страна на хотела. Взимам си сандвича с напитката с подноса и отивам от дясната част на хола, където виждам други маси и друг бар, обстановката ме привлича повече. Сядам и опитвам от сандвича, но не оставам доволен. Веднага след това барманът ми казва, че е забранено да се консумира от другия бар тук.

Развълнуван и обезпокоен, бързам да се изнеса, само че подноса ми от трепет пада и стъкла на всякъде. Започвам да събирам от неудобство и забелязвам комито да идва на помощ с лопатка и метла. Между другото оправяйки кашата поглеждам бармана и му споделям, че без това сандвича не ми е харесал и питам дали правят сандвичи. В отговор чувам само тост, но за мен и това е предостатъчно, нали ще е вкусно. Малко след това усещам, че не съм добре и ми се притичват на помощ, а аз се поглеждам и виждам кръвта от нарязване от счупените стъкла. След което ме изпълва чувство за страх и се събуждам.

И сега ми дойде на ум, че преди това сънувам в съня си и май онова момиче ми каза някакво мнение или нещо си. Но сигурното е че в съня се събуждам, след като съм сънувал.

Втория сън е кратък, но в него виждам накрая квадратна икона като на програма или бутон за кликване с нарисуван в сиво-бял с лек син отенък отпечатък на десен крак в стил Гом Плейър. Събуждам се и развълнуван, но все пак сигурен мисля, че това е нещото, което може да бъде използвано понеже се различава от останалите в същата среда на употреба. И за да не го забравя си го записах веднага. Може би и после сънувах, нямам спомен.

Някой да знае някакво тълкувание ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
29.01.2014 18:02
Това, което ще ти предложи новият гост ще ти донесе неприятности.
0
0