Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Сериозен страх от тъмното

Сериозен страх от тъмното

Сериозен страх от тъмното
Така, значи всичко започна като бях много малък, някъде към 3-4 годишен. Това го помня, сега съм на 20 и имам сериозен страх от тъмното на последък, значи да кажа какво стана като бях малък.

Не съм сигурен сън ли беше или реалност, но го помня. На село съм и там в нашата къща отзад има направено нещо като кухня за лятото и помня как нещо готвеха нашите и аз отивам да го проверя как е, що е, но тогава не ме беше страх от нищо.

И отивам аз да проверя и нещо са вгледах, аз щото там има и двор дето садят разни работи, пък там е много тъмно и нещо ми направи впечатление, но не му обърнах първоначално внимание.

После чух някакъв шум, като погнеднах пак първото нещо което видях, бяха 2 очи, светят, отразяват светлината зад мене и гледам едно огромно черно куче са засилва към мене и аз тръгвам да тичам при нашите. Казах им за какво става дума и те като отидоха да проверят нямаше нищо.

Та, да дойдем в бъдещето. Всичко става като съм на село, когато си дойда в града пак, ама не толкова. Значи има периоди като съм в града дето ми е все тая, ама на село нито една вечер нямам такъв период.

Ако се прибирам сам, ако съм с приятели, нямам проблеми ама, ако съм сам тогава става лошо, както си го казвам аз, активира ми са въображението, ама много и лошо. Просто такива мисли ми минават през главата, че могат да докарат инсулт на човек.

Абсолютно всичко, например сме седнали някъде на вън и си разкажем по някой страшна история и край, като се прибирам и почвам да си го представям, опитвам се да мисля за друго, ама нес тава и почвам да мисля за две неща и така докато се прибера и не легна.

И сто на сто трябва да има поне една светната крушка. Та ще дам един пример от скоро, бяхме са събрали пак тъй приятели и си говорим и изведнъж темата са смени на духове и тем подобни разказа.

Та, една история доста страшна беше и просто ми са случи. След това да отида на село, бях 4 дена там. Първия ден както и да е прибрах се рано още лампите светеха, ама на втория и третия ден просто не ми се коментира.

Имах чувството, че ще получа инсулт по пътя като се прибирам, просто вече си го представях кое как ще стане що ще стане, имах чувстово, че всеки момент ще се появи нещо пред мене и край с мене.

Ако видя нещо такова както съм с високо кръвно и край направо, сърцето ми са пръска в буквалния начин, щото аз само като си го мисля как бие, пак камо ли, ако видя нещо.

Та в крайна сметка въпроса, който искам да питам, ако ми леят куршум дали ще са оправи ?

Мерси предварително и се извинявам за правописните грешки, на тъмно съм

П.С. Също така и от кучета много ме е страх, не знам защо, може би щото са ме хапали няколко пъти.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Роси
Роси
19.09.2011 00:22
Много си се филмирал и при мен е така, точно както при теб, ама поне гледам да мисля нещо друго и да не си мисля чак такива неща. Абе ти си мъж-стегни се, ами представи си, че има някое по-страхливо от теб момиче с теб.
0
0
ico
ico
07.09.2011 12:31
Ще се предприемат някакви мерки, няма да остане така. Страх не страх, с подвита опашка и айде, мерси за съветите.
0
0
11
11
06.09.2011 02:48
Не съм сигурна, че леенето на куршум ще помогне. Няма от какво да те е страх, духовете не са опасни, но ако искаш да си по-защитен, си купи пентаграма. Помага и блокира енергиятя на духовете. Ако те интересува нещо повече, можеш да ми пишеш на скайпа: sasuke28979.
0
0
A.
A.
06.09.2011 00:34
Значи хем те е страх от тъмното, хем стоиш на тъмно. Странна работа. Въображението ти е много богато, опитай се да се успокоиш в такива ситуации. Брой до 10 и се отпусни. И аз като бях малка на село-тъкмо беше починал нашето куче и когато отивах до кухнята /като теб/ видях него, да, бях уплашена, прибрах се отново вътре, но нямам такива проблеми! Просто се опитай да го забравиш. В много мои коментари съм казвала "Вярата и въображението е най-силното лекарсто" в някои случаи вреди.
0
0
Kitana
Kitana
05.09.2011 17:14
Знаеш ли, не мисля, че на духовете много много им пука дали е ден или нощ. ;D Така, че когато пак почнеш да усещаш страх си помисли, че до сега не ти се е случвало нищо, огледай се и осъзнай, че няма нищо страшно, представи си, че всичко е съвсем обикновено и няма никакви духове и т.н. наоколо, че там, където си е съвсем обикновено място, осъзнай, че духовете няма как да те наранят и както другите казаха мисли си за хубави неща. Успех
0
0
azzz
azzz
05.09.2011 16:35
Миналата година бях така. Не оставях мама да ходи на работа. Създавах си илюзия, че има духове и искат да ме убият. Но една вечер всичко се промени след като се запознах с приятеля си и сега всичко се промени. Мисля само за него и такива работи вече не ми се случват.
0
0
тайна
тайна
05.09.2011 13:31
Аз много се страхувах от тъмното, но нещо стана и вече страхът е отминал /да знаеш, че съм на 13 год./, аз се криех в ъглите на къщата ни, защото сякаш някой ме наблюдаваше и усещах неговото присъствие. Но пък винаги си мислех за моят дядо, който вече е горе, на небето и така се успокоявах. Мисли си за нещо хубаво, примерно си създай твое красиво местенце в ума, въображението и ако страхът реши да те надвие и успее, забързай крачка! За кучетата не знам, имам 3 и 3-те са ме хапели, но не ме боли, защото знаят, че съм техен приятел и просто си играем.
0
0
Megi
Megi
05.09.2011 12:47
Мен един път ме е хапала немска овчарка, тогава бях на 11, сега съм на 14, беше по ръката. Ами тръгна да ме хапе, аз си отдръпнах ръката и само ме одра със зъба си, но на мен не ми пукаше. Отидох да си измия ръката, когато баба ми го видя се уплаши. След това и аз се уплаших да не би да е нещо сериозно. Закараха ме на болница, ръката ми се поду и се изплаших да не се стигне до там така, че да не ми отрежат ръката и доктора каза, че нищо ми няма и ми би инджексия против тетанус и след това ми изписа някакви лекарства и ми мина. Но от този случай не ме е страх от кучета. Много хора се страхуват от кучета, защото като малки са били ухапвани от кучета, а някой дори се страхуват от кучета без никаква причина и това е защото в предишния живот явно са били убити от куче. А за това да ти леят куршум не съм много сигурна, но ако искаш пробвай. За тези истории просто като трябва не ги слушай или просто си представяй хубави неща за тези истории просто вярвай, че всичко ще е наред, нищо няма да ти стане. Просто бъди силен вярвай, че ти си по - добър от тях.
0
0