Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Невероятно преживяване

Невероятно преживяване

Невероятно преживяване
Имах приятелка от Ст.Загора и често оставах у тях да се любим, като на сутринта се прибирах в Пловдив. Един ден отидох, а тя ме чакаше на гарата. Разходихме се, дадох й пари да отиде до пазара, а аз се прибрах у тях да се изкъпя.

Но когато влязох в банята хлопнах вратата, която била се повредила предния ден и не се отваряла отвътре. Съблякох се в пералното помещение и когато влязох вътре - виждам майката на гаджето си гола.

Стъписах се в началото, но тя ме окуражи да се отпусна и каза:"То се е видяло, че ще се къпем заедно, ами давай по-бързо докато не се е прибрал чичо ти Христо.!"

Тя започна да се къпе, а аз се доближих до нея и започнах да я опипвам, а тя взе да се усмихва и наглася.! После ме подкани да й покажа как го правя с дъщеря й. Цял час се чукахме. После извади сешоар, изсуши ми косата, облякох се и зачакахме някой да дойде.

Прибра се моята, стана супер конфузно, но на мен ми беше гот. После цял месец не ми даде да я любя. Не зная дали ми повярва в отричането, но до края на връзката беше много мнителна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
ines
ines
13.08.2011 13:38
Не разбрах сън ли е или се е случило в действителност.
0
0