Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Невероятно небе с звезди, символи и числа

Невероятно небе с звезди, символи и числа

Невероятно небе с звезди, символи и числа
Малко е объркан и дълъг съня, на няколко части.
Сънувам, че съм с приятел в едно помещение в един университет, гледахме стар видео запис на който бях аз като малка, как с баща ми свирим на китари. После излязохме, навън имаше бутка, където се продаваха разни неща плетени на ръка от една позната.

После влязох в аптека, аптекарката разправяше,че наскоро сменили собствениците и персонала не можел да се разбере с тях, казах и че имат нужда от ремонт и нов интериор.
Тя ми даде това което си бях поръчала плюс някакви подаръчета тестери, излязохме.

Навън беше вечер, вървяхме по улицата с майка ми и баща ми, само че майка ми изглеждаше както когато е била на 20г. но въпреки това изглеждаше стара. Тогава погледнах небето и казах "Уаааааауууу!" Имаше тооолкова много звезди и беше много чисто и ясно.

Загледах се в тях, мернах няколко съзвездия, които се отличаваха невероятно ясно. Видях падащи звезди, една от които пада от единия край на небето до другия и с леки "завойчета", невероятно. Тогава видях няколко символа в небето, много големи, с кръгла форма, някакси цветни-като дъга, полупрозрачни.

Бяха странни и определено изглеждаха като нещо паранормално. Показах ги на приятеля ми и баща ми. Приятеля ми се взираше и недовиждаше, попитах го, "не ги виждаш, нали?" Той присвиваше очи и каза не. Питах го "Дори и петната?" .Баща ми потвърди, че вижда едно петно.

Също имаше и числа в небето, като падащи звезди се движеха, но по-бавно. Първото беше 311, от него се откачи единицата и тръгна в обратна посока, последва друго - 111.

Продължихме да вървим, влязохме в заведение на 2рия етаж, искаха да седнем до прозорец, че да гледаме небето. Тогава изведнъж по стълбите от долу изскочи едно момче(първата ми любов) казах му "Здравей" но той явно търсеше нещо.

Попита ме дали съм виждала И. (така се казва момчето което харесвам) но незнам дали за него говореше. Казах ме, че не съм... тогава се появи един др. приятел. Той излезе на терасата и се качи на една дървена пейка, стъпил в/ху облегалката изправен. Тя почна да се клати, аз я хванах и му казах да слезе!

Сънят много ме развълнува и си го записах щом се събудих! Какво мислите ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ене
ене
28.11.2011 22:49
Това за невероятното звездно небе и символите съм го сънувала... нееднократно..не знам обаче какво би могло да значи..Все си мисля, че е от човешката жажда за ..свръхестествени неща..случки, явления...и от филмите :)НО този сън, е много зареждащ, поне за мен...Винаги сънувам небето прекрасно-тъмносиньо.. и бистро, а звездите цветни:)
0
0