Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години!

Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години!
Снимка: sanovnik.bg
С цялото ми семейство бяхме тръгнали в две коли на път (не знам накъде) и спряхме пред един магазин и казаха: "Слез да купиш храна! ". И аз слязох и отидох. Докато обикалям магазина и всеки срещнат циганин ме пита: "Булгаръин? " и аз си мисля, че пита дали съм Българин и им казвам да и като им казвам да, започват да ме удрят с една скилитка чесън по главата. . . Най-накрая излязох и видях булка и младоженец да влизат в новата им голяма къща. Пред мен стана нещо!

Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години! Магазина потрошен и затворен, улиците пусти и тази голяма къща на булката и младоженеца пред лицето ми стана на височина 1 метър, а на широчина 3 метра. Само младоженеца беше там. . . Беше много стар и стоеше пред къщата. Погледна ме, обърна се и изчезна.

Докато се осъзная влязох в къщата. Вътре нямаше нищо, освен една малка вратичка, почти вдлъбната в пода. И на нея имаше закачен лист и пишеше: "Любовта на моя живот". Отворих я и що да видя - Булката, която беше взел мъжът стоеше там! Плътта и беше изсъхнала и тъмно сива, на вратът и беше закачена табела: "Ето я моята любов". Веднага се махнах от къщата, но в това време започнаха да ме обстрелват с хартиени ракетки, които бяха много силно хвърлени.

Едната почти ме уби. Дойдоха едни стари хора и деца облечени в черно и бяло, казаха ми: "Ти оскверни жената на онзи мъж! Сега ти ще отидеш на нейното място! ". Уплаших се и сърцето ми затуптя необичайно! Мигнах веднъж и се махнах от това място (телепортирах се), озовах се на някаква военна мисия и войниците правеха с**с и сънят свърши.

WTF чета това и не знам дали да се смея или да плача
Ако може малко помощ с тълкуването, няма да е излишна, благодаря предварително

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена Младенова
Ами преминавал си през фаза в живота си. Пубертетът е Фаза.
0
0
Пламена Младенова
Дошло е време за край на определена фаза в живота ти. Ще има много хора, които ще ти пречат и ще те дърпат назад. Четейки, може би става въпрос за преминаване през пубертета - познах ли?
2
0
Dany
Dany
12.07.2017 14:33
Минаха 2 години от този сън.... Да, тогава още навлизах в пубертета, но не разбирам какво общо има съня?
0
0