Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години!

Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години!

Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години!
С цялото ми семейство бяхме тръгнали в две коли на път (не знам накъде) и спряхме пред един магазин и казаха: "Слез да купиш храна! ". И аз слязох и отидох. Докато обикалям магазина и всеки срещнат циганин ме пита: "Булгаръин? " и аз си мисля, че пита дали съм Българин и им казвам да и като им казвам да, започват да ме удрят с една скилитка чесън по главата. . . Най-накрая излязох и видях булка и младоженец да влизат в новата им голяма къща. Пред мен стана нещо!

Все едно ядрена бомба гръмна, все едно са минали 70 години! Магазина потрошен и затворен, улиците пусти и тази голяма къща на булката и младоженеца пред лицето ми стана на височина 1 метър, а на широчина 3 метра. Само младоженеца беше там. . . Беше много стар и стоеше пред къщата. Погледна ме, обърна се и изчезна.

Докато се осъзная влязох в къщата. Вътре нямаше нищо, освен една малка вратичка, почти вдлъбната в пода. И на нея имаше закачен лист и пишеше: "Любовта на моя живот". Отворих я и що да видя - Булката, която беше взел мъжът стоеше там! Плътта и беше изсъхнала и тъмно сива, на вратът и беше закачена табела: "Ето я моята любов". Веднага се махнах от къщата, но в това време започнаха да ме обстрелват с хартиени ракетки, които бяха много силно хвърлени.

Едната почти ме уби. Дойдоха едни стари хора и деца облечени в черно и бяло, казаха ми: "Ти оскверни жената на онзи мъж! Сега ти ще отидеш на нейното място! ". Уплаших се и сърцето ми затуптя необичайно! Мигнах веднъж и се махнах от това място (телепортирах се), озовах се на някаква военна мисия и войниците правеха с**с и сънят свърши.

WTF чета това и не знам дали да се смея или да плача
Ако може малко помощ с тълкуването, няма да е излишна, благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.07.2017 16:29
Ами преминавал си през фаза в живота си. Пубертетът е Фаза.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
14.06.2017 15:54
Дошло е време за край на определена фаза в живота ти. Ще има много хора, които ще ти пречат и ще те дърпат назад. Четейки, може би става въпрос за преминаване през пубертета - познах ли?
2
0
Dany
Dany
12.07.2017 14:33
Минаха 2 години от този сън.... Да, тогава още навлизах в пубертета, но не разбирам какво общо има съня?
0
0