Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Все едно беше на истина

Все едно беше на истина

Все едно беше на истина
Здравейте. Снощи сънувах сън, свързан с човек, когото познавам на когото държа, и в близко бъдеще смятам да работя с него. Разказвам сънят си.

Не си спомянм дали аз му се обаждам и го питам как е работата. И той ми казва, че е спечелил или, че сделката е за 50000 лв. за даден обект и аз го питам, дали точно си е направил сметката и той ми казва да - минус 700-800 лв.

В следващият момент аз отивам в някаква спалня - празна. Виждам има две възглавници и според мене, че това е неговата страна, от която спи. На неговото нощно шкафче виждам 2 златни обеци подобни на моите, но по - малки.

Но аз в сънят си знам, че не са моите, но се поглеждам в огледалото и виждам, че моите обеци са си на ушите ми. Също и на нощното му шкафче една овална купа стъклена.

После в някаква стая, според мене това е наш с мъжът ми семеен апартамент, но като обстановка не е този апартамент. После съм на площадката между апартаментите и някакъв мъж слиза от горните по стълбите, надничайки да види кой е.

Мъж около 50 г., висок, прошарен. Вижда ме и ми се усмихва малко лицемерно и говори с мене усмихнато. После съм в тази стая идват някакви съседи и ни казват, че има нужда от ремонт и те винаги почвали ремонта като от стените премахвали ел.контактите. Махат контакт, оправят стена и така и така.

След това с този човек /за които е целият сън/, той ми казва за нещо, което трябва да намерим двамата. Изкопаем или е било скрито до гроба на един човек, казва му и името. Известен в нашият град, но човекът си е жив и здрав.

Тръгваме с кола уж към гробищата, аз не виждам гробове, но знам, че тръгваме натам. Колона от коли върви, повечето коли завиват надясно към гробищата, а ние караме направо.

Мястото, на което ще ходим после да търсим до гроба на този човек, се намира на ляво - едно голямо поле, разорано, черна пръст, личи си че гледано, но няма никаква зеленинка.

Нищо няма, голямо равно поле с черна благодатна почва. После влизаме в една чакалня, където ще чакаме на гишето служителката от гишето да ни даде нещо, което ще ни помогне закара до това, което ще изкопаем. Има опашка, пред нас са двама мъже.

В чакалянта има печка на дърва. Те си свършват работата и сме ние на ред. Май и ние свършихме всичко и настана едно мълчание. Аз очаквам той да ми каже: айде да тръгваме, но и той мълчи и аз мълча.

И се събудих доста притеснена. Това е.
Моля, помогнете ми в разгадаването -само черни мисли ми се въртят сега в главата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ваня
ваня
19.05.2011 17:12
Дали ще имам, не знам точно, но мисля да работя с него, а изпитвам притеснения относно това дали ще е точен спрямо мен.А какво ви води на мисълта от сънят ми и за други симпатии ?
0
0
Ivan
Ivan
14.05.2011 17:50
Явно ще имаш нещо общо с въпросния човек. Това, което си сънувала не е случайно. Сигурна ли си, че той няма други симпатии към теб ? Да не си мислиш едно, а да излезе друго ?
0
0