Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Все някак се озовавахме в неговия апартамент

Все някак се озовавахме в неговия апартамент

Все някак се озовавахме в неговия апартамент
Тази вечер сънувах как излизам на разходка с един приятел. Все някак се озовавахме в неговия апартамент.

В началото се видяхме в един ресторант, където най-неочаквано засякохме мои приятели, НО и майка ми дойде там. Запознах ги. След това излязохме навън и отидохме до апартамента му. Качвахме стълби. Беше на последния етаж. Там бяха неговите приятели - 2 момчета и 1 момиче. Набързо излязохме пак навън.

Трябваше да минем подлез към центъра. Слязохме по стълбите, после качихме другите, но изведнъж наново минахме през подлеза и се върнахме обратно. Попитах го как се случи това?

След малко пак се озовахме в неговия апартамент(да кажем на С). Трябваше да вземе пари от чантата си. А през това време аз се запознах с приятелите му. Момичето ми каза, че те чакали С да се прибере, за да се съберат всички вечерта да се видят. Аз й казах няма проблем, ще го върна рано. Тя каза - добре, но 2ч вечерта не е рано(на шега). Тогава беше 19 часа.

Като тръгнахме да излизаме със С, докато слизахме по стълбите му обяснявах как ще си хвана влака в 19;30 да се прибера, за да се види с приятелите му, а другия вариант е в 20:30. . . . . докато ми отговори изведнъж се оказах до съвсем друго момче, също мой познат(да кажем М), който няма нищо общо със С. М искаше да ме води някъде, но аз се спрях в самия вход на кооперацията и не мръднах.

Той се върна назад от улицата при мен. Искаше да ме снима. Искаше двамата да се снимаме. Изтрих няколко снимки, които направи. Тръгнах да се качвам да търся С. М тръгна след мен сякаш ме гонеше и не искаше да стигна до С. Но все пак успях. Качих се при С, , оказа се че се познават с М. . . . . Оттам нататък не си спомням
Какви послания ми изпраща този сън според вас?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати