Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Будя се без причина и ми се случват странни неща

Будя се без причина и ми се случват странни неща

Будя се без причина и ми се случват странни неща
От почти година се будя постоянно в един час без значение колко съм спала към 3, 3:30, и до мен винаги има една сянка като врата, където и да спя, сянката е до мен.Сякаш нещо ме чака.

Един месец след като се са будих пак в три часа не знам какво, но нещо се опита да ме хване за крака и ми стана адски студено. Разпищях се и моя приятел се събуди. Месеци след това всичко пак се повтаря, буденето и стоенето до сутринта без да мога да заспя.

Но вчера се случи нещо много странно. Събудих се пак в три часа както обикновено. Моят приятел започна да крещи с ужасно странен глас като на някакъв демон. Аз го питах какво ти има, той крещеше и само крещеше.

Много ме беше страх, но си казах да не го будя, а просто да светна лампата. Когато реших да го прескоча за да мина до ламата, той ме хвана за гушата и започна да крещи в лицето ми тези странни звуци.

Аз го ритнах, а той ме хвана за крака. След това се добрах до лапата и светнах, а той стоеше и ме гледаше. Очите му бяха зачервени, а зениците разширени. Не знам защото става така, не знам на какво се дължи това будене, нямам си никаква идея.

Даже моля ви, ако имате някакви идеи какво да правя, да ми помогнете защото ме е страх страшно много, а родителите ми просто няма да ми обърнат много внимание на това, защото не вярват много в такива неща.

Аз обаче си мисля, че ако приемем, че не съм луда, трябва да има някакво обяснение. Моля за някакви идеи, каквито и да са.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
ionita
ionita
28.07.2011 19:34
Виждам, че тук много ти помагат, за което много се радвам, но аз имам малко по-различен подход:казваш, че до теб се появява врата, ами ако влезеш ?
0
0
11
11
19.07.2011 01:42
Не се плаши толкова много, ще се намери начин да изгониш този дух или духове. Пробвай това с прекъдяването и молитвите и ако не стане, по-добре викни екзорсист. Той със сигурност ще ти помогне, знам за какво говоря, защото отдавна си имам работа с духове. Иначе не смятам, че приятеля ти е обладан постоянно от дух, но все пак му се случва от време на време явно. Опитай се да разбереш какво иска този дух от теб, оглеждай се за някакви знаци. Пожелавам ти наистина успех с решаването на проблема.
0
0
muse`
muse`
15.07.2011 10:56
Мисля, че знам какъв е проблема ти, но ми трябва още малко информация, за да ти кажа с точност. Ако искаш, ми пиши нa скайп: balo0n_ .Успех.
0
0
Еlinceto
Еlinceto
13.07.2011 19:58
Прикъди целия апартамент с тамян, кажи си нека всичко зло се махне от тази къща, кажи си молитва преди сън, и се помоли на ангела ти пазител (има молитвеници в сайта на българска патриаршия). Отиди свещенник да ти прочете молитва. С вяра и молитва всичко се постига не се страхувай! Успех.
0
0
Milena Ivanova
Milena Ivanova
13.07.2011 15:51
Опитай се да избягваш да спиш с приятеля си известно време. Лягай след 3:30 и пий по една чаша топло мляко преди да си легнеш. Успех.
0
0
Ели Граменова
Според мен приятеля ти е обсебен, не съм сигурна, но се посъветвай със специалист.
0
0
вввв
вввв
13.07.2011 10:42
Ходи да ти леят куршум.
0
0
Спасител
Спасител
13.07.2011 00:44
Здравей. Потърси ме на skype ми: Dairdis. Ще се опитам да ти помогна.
0
0