Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Вярвате ли в свръх естествени неща

Вярвате ли в свръх естествени неща

Вярвате  ли  в свръх естествени неща
Понякога помисляли ли сте си, че може да имате някакви свръх естествени сили ? Е, аз си помислих.

Понякога само трябва да повярваш в себе си, че можеш да направиш нещо само с мисълта си и да се получи. Вероятно трябва да вярваме в такива неща, макар, че повечето хора ще кажат :Що за измишльотини ? Но наистина е възможно изведнъж пред нас да се появи чудо, че сме успели да направим нещо.

Някои хора, дори смея да кажа повечето хора, не вярват в Бог и врачки. Но защо ? Нима не искате да допуснете в живота си малко магия ? Бог е един и по нечии теории са ни създали маймуните - да ние сме подобие на тях, но истинския ни създател е Бог.

Врачките - и на тях може да се вярва. Нима не вярвате в баба Ванга ? Нима не вярвате, че се е прераждала много пъти, за да ни каже какви беди ни чакат и да ги предотвратим ? За това трябва да се вярва и във врачките.

Аз лично вярвам в Бог, врачки и свръх естествени неща, защото и на мен ми са се случвали странности, на които ме е страх даже да описвам и да кажа на някои, но го преглъщам и продължавам напред.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
ellytoo
ellytoo
15.01.2012 19:08
Аз вярвам във всякакви свръгестествени неща - най-вече във вешици, вампири, върколаци и т.н.
0
0
alex_7727
alex_7727
19.11.2011 19:40
Аз вярвам във всякакви свръгестествени неща - най-вече във вешици, вампири, върколаци и т.н. В Бог вярвам изключително много, а във врачки...зависи, има някои, които наистина си ги бива, но повечето се преструват, за да вземат парите на хората. Имам лично съобщение до Katii: пиши на djesika_772 за твоите свръхестествени истории. :)
0
0
Татяна
Татяна
16.09.2011 16:44
Според мен всеки притежава свръхестествени способности, но просто те са закърнели в повечето хора и трябва да ги развием. Някои се раждат с тези способности, втори ги "отпушват" с някакво събитие, трети през целия си живот получават леки "намеци", че ги имат тези способности, но от страх не ги развиват, а четвърти изобщо не обръщат внимание на това. Katii ще ми бъде интересно да споделиш конкретни случки, все пак за това са тези форуми - за да споделяме.
0
0
Ивета
Ивета
12.08.2011 14:23
Ако трябва наистина да си призная - да, вярвам в свръхестесвени неща, но в днешно време повечето хора не вярват и ако им кажеш, почват да ти се подиграват и да те мислят за откачен.
0
0
Майли
Майли
12.08.2011 12:43
Аз вярвам във всичко дори и в това, което не съществува. Все пак, като повярваш в нещо и то понякога става, а понякога не. Поне според мен. Така че тези които не вярват много съжалявам, но да не се заяждат. Все пак всеки си има свое мнение за нещата.
0
0
даниела
даниела
13.07.2011 13:49
Валентине и вие като моя Валентин реалисти, реалисти та и малко песимисти, това сте вие.
0
0
Валентин
Валентин
07.07.2011 17:37
Аз мисля, че магията и Бог могат да бъдат много различни. Все пак се замислете дори и Бог да е създал света, то тогава от къде идва той ? Или пък в Египет има хора с глави на орли, говоря за статуите или на кучета и мисля, че може да са пришълци и египтяните да ги оприличават на богове. Но това си е мое мнение.
0
0
Лара
Лара
29.06.2011 14:03
Свръхестественото съществува. Нашите сетива са твърде ограничени, за да ги почувстваме до такава степен, че да се убедим, че ги има.
0
0