Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Който умее да тълкува сънища да ми помотне, моля ви

Който умее да тълкува сънища да ми помотне, моля ви

Който умее да тълкува сънища да ми помотне, моля ви
Баба ми почина преди 4 години, тогава бях четвърти клас. В началото всяка вечер я сънувах, след това сънищата започнаха да стават все по - рядки и сега отново започнаха.

Проблемът е, че винаги сънувам, че ме е страх от нея и бягам. В началото сънувах, че е починала и я виждам и почвам да си мисля, че е възкръстнала и ме хваща страх и почвам да бягам.

Днес сънувах, че съм на вилата ни, виждам я и почва да ми говори безмислени и несвързани неща и после разбирам, че е полудяла. После тръгваме на разходка и започва да ме хваща страх от нея и тате я хваща и я затваря в една стая.

След като се връщаме от разходката, тате отива да я види как е и тя излиза и ние с мама се крием отзад в двора. И след това нещо се стреснах и се събудих.

Защо всеки път сънувам лоши неща и че ме е страх от нея ? Моля ви помогнете ми, разтълкувайте ми съня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
aleksssss523
aleksssss523
14.03.2012 21:34
хмммм може би защото оште си депресирана от смърта
0
0
alex_7727
alex_7727
09.11.2011 21:56
И моята баба почина, когато бях в четвърти клас. Дълго време я сънувах всяка нощ и бях като в шок. Сега отново я сънувам и доста се страхувам, но се опитвам да не мисля за това и да не предизвиквам лошите неща. Дано и ти намериш изход. Късмет.
0
0
анонимка
анонимка
24.06.2011 19:50
Хм, не съм много по сънищата, но мисля, че баба ти иска да ти каже нещо. Опитай се да се успокоиш, защото трябва да я освободиш, тя не трябва да седи тук, колкото повече мислиш за нея, толкова по - зле става и тя няма да те остави.

Другия вариант е, че нещо си и направила и тя ти е ядосана, но не иска да те нарани физически и за това я сънуваш.
0
0