Който умее да тълкува сънища да ми помотне, моля ви

Който умее да тълкува сънища да ми помотне, моля ви
Снимка: sanovnik.bg
Баба ми почина преди 4 години, тогава бях четвърти клас. В началото всяка вечер я сънувах, след това сънищата започнаха да стават все по - рядки и сега отново започнаха.

Проблемът е, че винаги сънувам, че ме е страх от нея и бягам. В началото сънувах, че е починала и я виждам и почвам да си мисля, че е възкръстнала и ме хваща страх и почвам да бягам.

Днес сънувах, че съм на вилата ни, виждам я и почва да ми говори безмислени и несвързани неща и после разбирам, че е полудяла. После тръгваме на разходка и започва да ме хваща страх от нея и тате я хваща и я затваря в една стая.

След като се връщаме от разходката, тате отива да я види как е и тя излиза и ние с мама се крием отзад в двора. И след това нещо се стреснах и се събудих.

Защо всеки път сънувам лоши неща и че ме е страх от нея ? Моля ви помогнете ми, разтълкувайте ми съня.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
aleksssss523
aleksssss523
14.03.2012 21:34
хмммм може би защото оште си депресирана от смърта
0
0
alex_7727
alex_7727
09.11.2011 21:56
И моята баба почина, когато бях в четвърти клас. Дълго време я сънувах всяка нощ и бях като в шок. Сега отново я сънувам и доста се страхувам, но се опитвам да не мисля за това и да не предизвиквам лошите неща. Дано и ти намериш изход. Късмет.
0
0
анонимка
анонимка
24.06.2011 19:50
Хм, не съм много по сънищата, но мисля, че баба ти иска да ти каже нещо. Опитай се да се успокоиш, защото трябва да я освободиш, тя не трябва да седи тук, колкото повече мислиш за нея, толкова по - зле става и тя няма да те остави.

Другия вариант е, че нещо си и направила и тя ти е ядосана, но не иска да те нарани физически и за това я сънуваш.
0
0