Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»След кратък сън съм като без душа...

След кратък сън съм като без душа...

След кратък сън съм като без душа...
Здравейте. Исках да споделя нещо, което ми се случи днес. Така, значи аз се върнах изморена от училище, вероятно защото миналата вечер не бях спала. И си легнах за малко, нямаше и час, но когато се събудих се чувствах различно.

Като че не съм аз и като, че нямах чуства, нямах душа. Знам, че може да звучи откачено, но е така, и все още се чувствам така, все едно съм като мъртва или нещо такова, а преди да си легна ми нямаше нищо.

Ако някой знае какво е това, или му се е случвало преди моля да ми каже. Нямам никакъв апетит и съм безчустванна, а преди да заспя ми нямаше нищо, и животът ми е нормален и не вземам никакви хапчета или нещо подобно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Rosen
Rosen
12.04.2011 08:51
Споко, това е нормално. От преумората е. И след краткия сън ти става едно такова, как да кажа - осъзнато, че живота е кратък или по - скоро илюзия. Сърцето бие учестено. Всичко е наред. Трябва повече почивка.
0
0
alicha
alicha
12.04.2011 08:02
За съжаление не знам отговора на тази мистериозна загадка. Чела съм, че по време на сън душите странстват в астралния свят. Ще споделя, че преди много години, когато бях тийнейджър за дълъг период от време се чувствах много странно, все едно че не бях аз. Някак си, все едно, че гледах (наблюдавах)отстрани друг човек и неговия живот. Когато се погледнех в огледалото все едно гледах не себе си, а друго човешко същество. Толкова е странно, че не знам дали успявам да го обясня, имаше някакво раздвоение в мен---уж съм аз, но и не съм аз. Естествено не става въпрос за психотропни вещества, по онова време нямаше такива или са били изклячение, но младежите не се дрогираха. С течение на времето това състояние отмина. Не съм ходила на лекар, нито споделих с някого.
1
0