Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист

Имах връзка със сатанист
Здравейте. Това е моята истинска история. Преди повече от 3 години имах връзка със сатанист. От 3 години съм много болна - под въздействието на сатанински същества.

Това е неговият план "Б" да ме убие. Повече от 6 месеца ме лекува един невероятен човек и феномен. Безкрайно съм благодарна на всички прекрасни същества, благодарение на които съм жива.Не съм се измъкнала,защото е невъзможно човек да се измъкне сам.Ако,и последният ми спасител не успее,ще умра в адски мъки.Не е необходимо да ви давам подробности.Пиша историята си за поука на невежите/и аз бях/,за да не страдат и други като мен.Бих искала да знам колко от убитите и безследно изчезналите са жертви на сатанисти?!Бедна ви е фантазията колко ужасна и зловеща е реалността!Никога не казвайте:"На мен това не може да ми се случи."и "Аз мога да се справя с всяка ситуация."Бъдете бдителни! Само така можете да се предпазите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (83)

Изпрати
A
A
23.06.2011 01:11
Не те подтиквам към самоубийство. Изобщо как ти хрумна това бе човек ? Абе прави каквото щеш, това е твой проблем. Ние тука се опитваме да ти помогнем, а ти не щеш и това с църквата и тамяна и такива други неща, точно за това не действат.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Към самоубийство ли ме подтикваш ?! Само Бог решава кой как да умре.
1
0
А
А
23.06.2011 01:02
Значи предпочиташ повече болка от Бърз край, който няма мъки.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Това не може да бъде развалено. Бях при най-добрите магове. Благодарение на тях съм жива! Вярата и положителното мислене не помагат. Когато си под въздействието на магия за унищожение нищо не помага. Спасителите ми успяха да облекчат временно мъките ми и да удължат живота ми. Но и този период свърши. Наближава края.
0
0
А
А
23.06.2011 00:37
Абе,вярвам ти. Има всякакви хора. А и със злото шега не бива. Отиди при вещер, не знам човек, който разбира от такива неща, потърси в нета. Понякога има свестни хора, които НАИСТИНА разбират от магии, но са 1/100000.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Тогава не знаех, че е такъв. По - точно не вярвах на думите му, защото той ми казваше някакви странни неща, но аз му се подигравах и нито една дума не приех като истина. Ето идват и други искащи да ме убият. Четете невежи. Действието се развива пред очите ви във виртуалното пространство! Злото е реално! Още ли не вярвате ?
0
0
A
A
23.06.2011 00:22
Само да те попитам. Защо разказваш това, само си набираш повече сатанисти, които да те довършат, ако е истина. Щом си знаела какъв е той, що си отишъл при него. На края ти оставаш виновната. И със сигурност има причина за да направи това, което ти казваш. А и що се доверяваш на такива, които ти помагат. От къде знаеш, че ти помагат или просто правят разни неща, които и те не знаят. Нали знаеш, Вярата е най-силното лекарство. Ти като вярваш, че те ти помагат и започваш да се чувстваш добре. А и да мислиш положително е също добро лекарство.
0
0
Krasimira Petkova Dimitro
Я кажи как избирате жертвите си ? По какви критерии ?
0
0