Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах земетресение

Сънувах земетресение

Сънувах земетресение
Здравейте. Снощи сънувах, че морето е излязло от коритото си и залива целия свят, а аз стоя в моята стая с дъщеря ми и виждам мнoгoто вода, която влиза от прозорците.

Изтичах в коридора, застанах срещу хола, а там беше семейството ми. Бях много изплашена и започнах да викам - тате спаси детето, а той беше покрит до гърдите с вода.

Хвана ме за главата и скочи, изви ми врата за да не видя как дъщерями ще умре. Но през цялото време аз стоях срещу него и виждах всичко, но бях жива, а в ръцете ми беше дъщеря ми, която беше малка колкото дланите ми, отпусната и облечена в розово с черна косичка.

След това изведнъж всичко изчезна, бях отново в стаята си, само че стоях на леглото. Детето лежеше и изведнъж стана земетресение. Грабнах детето, но го виждах само в гръб.

Опитах се да се скрия, но не можах. Погледнах на долу и видях мокета, всичко се клатеше. Виждах така, все едно съм пияна. Не можех да ходя, за това се скрих под масата.

Земетресението спря и ние бяхме добре. След това се събудих. Моля ви, ако някой може да ми каже какво означава този сън, защото винаги сънувам ли, нещо се случва, нещо лошо.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
toni
toni
01.05.2011 11:12
Това ли означава всичко ? Благодаря все пак.
0
0
...
...
03.03.2011 00:17
Чака те любов.
0
0