Сънувах земетресение

Сънувах земетресение
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте. Снощи сънувах, че морето е излязло от коритото си и залива целия свят, а аз стоя в моята стая с дъщеря ми и виждам мнoгoто вода, която влиза от прозорците.

Изтичах в коридора, застанах срещу хола, а там беше семейството ми. Бях много изплашена и започнах да викам - тате спаси детето, а той беше покрит до гърдите с вода.

Хвана ме за главата и скочи, изви ми врата за да не видя как дъщерями ще умре. Но през цялото време аз стоях срещу него и виждах всичко, но бях жива, а в ръцете ми беше дъщеря ми, която беше малка колкото дланите ми, отпусната и облечена в розово с черна косичка.

След това изведнъж всичко изчезна, бях отново в стаята си, само че стоях на леглото. Детето лежеше и изведнъж стана земетресение. Грабнах детето, но го виждах само в гръб.

Опитах се да се скрия, но не можах. Погледнах на долу и видях мокета, всичко се клатеше. Виждах така, все едно съм пияна. Не можех да ходя, за това се скрих под масата.

Земетресението спря и ние бяхме добре. След това се събудих. Моля ви, ако някой може да ми каже какво означава този сън, защото винаги сънувам ли, нещо се случва, нещо лошо.


Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
toni
toni
01.05.2011 11:12
Това ли означава всичко ? Благодаря все пак.
0
0
...
...
03.03.2011 00:17
Чака те любов.
0
0