Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Често сънувам бившия си съпруг

Често сънувам бившия си съпруг

Често сънувам бившия си съпруг
Често сънувам бившия си съпруг. Това, което ме озадачава е, че ние сме в перфектни отношения или се сдобряваме.

Казвам интересно, защото брака ни приключи грозно, с обичайните обиди и упреци един към друг. Не контактуваме изобщо по никакъв повод, дори и децата.

Няма никаква заинтересованост, но не това ме притеснява. Обикновено след подобен сън се чувствам зле, изнервена, не обичам да си спомням.

Ако някой знае какво трябва да направя, за да спра да сънувам това, ще му бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
mary
mary
18.02.2011 09:23
Здравейте. И аз съм разведена и от известно време и аз сънувам бившия си съпруг. За мен това е израз на скандали и разправии, които ще ме предстоят. Съгласна съм с Нели, че това са малко пророчески сънища, защото предупреждава за неприятности. А относно това, което казва Петко, че ще се съберете, зависи само от вас. Но колкото повече не мислиш за него и не се виждате и не контактувате, както се получава и при мен, толкова по-бързо се забравя. Вярвай ми,така е.
1
0
Петко
Петко
16.02.2011 13:26
Сънят ти изразява желанието ти да сте отново заедно. На подсзънателно ниво ти липсва. Докато не го забравиш напълно, ще имаш редовно такива сънища.
1
0
neli
neli
15.02.2011 23:52
Здравей Melly. При мене се наблюдава абсолютно същия проблем, тъй като и аз съм разведена и сънувам напоследък много често бившия си съпруг. Абсолютно по същия начин се чувставм и аз след подобен сън - отпаднала, зле и обикновено ми се случват неприятни неща. Аз поне си обеснявам, че има лоша енергия от страна на бившия ми съпруг, която той постоянно ми праща и която явно само в подсъзнателно състояние т.е, по време на сън по някакв начин ме достига. Точно значение на съня за съжаление не знам, но моите сънища винаги са ми показвали истината или съм имала и имам по - скоро пророчески сънища.
1
0