Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща
От няколко месеца ми се случват странни неща. Според мен не си въобразявам, но бих искала да споделите и вашето мнение.

Първия път когато ми се случи едно от тези странни неща беше, когато отивах за вода до кухнята и когато погледнах през прозореца за да видя дали една приятелка идва.

Видях в тревата безброй сенки на кучета и по средата числото 4 и така в продължение на седмица виждах постоянно това число: в календара, номера на коли и т.н.

А веднъж докато се въртях и се опитвах да заспя, изведъж видях сянка на човек до мен, който ми се усмихва. Странно защото бях сама в стаята.

След като имаше малко затишие от тези странни неща, една сутрин докато се оправях да излизам, в огледалото видях отражение на мъж. В нас нямаше никого така, че не може да е бил някой от роднините ми.

Той беше с шапка и дълъг шлифер и гледаше право в мен с един особен поглед, сякаш искаше да ме предупреди за нещо, но щом се обърнах той изчезна.

Следобяд седях на масата до прозореца и разказвах на братовчедка ми за случката и точно в този момент от прозореца прелетя нещо като гръм и се чу силен удар.

За миг лампата угасна, а котката, която лежеше на леглото погледна точно там където се бе ударила светкавицата. На вън времето беше слънчево.

И от тогава до ден днешен почти всяка вечер усещам лек и нежен полъх, който да хваща ръката ми, при положение, че всички прозорци са затворени.

А тази светкавица я видях още едни път на 1 януари тази година. Бях на рожден ден и с една приятелка отидохме до кухнята за да донесем тортата и когато я погледнах върху лицето й се появи тънка и светла черта, същата като онази която бях видяла преди време.

Само, че вместо лампата да угасне, лицето й сякаш замръзна. Нито мигаше, нито нищо. Това беше също само за миг.

Снощи пък разбрах от баба ми, че на мястото на банката е имало стари гробища и е чувала от хора, които живеят в квартала на старите гробища, че изчезват неща, отварят се врати, прозорци, шкафове от самосебе си.

Какво мислите, че може да предизвиква тези неща ? Благодаря Ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
Валентина
Валентина
14.02.2011 09:50
Аз отдавна вярвам в такива неща. Когато дядо ми умря, а ние бяхме много близки с него, в най-трудните моменти той винаги ми помагаше и аз винаги чувствам неговото присътствие. Той като че ли ме пази. Така че, ако е положително усещането, довери му се.
Преди време, преди да заспя(само сложих главата на възглавница) виждам дядо ми, който е зад една оградна мрежа и като, че ли ме вика. И изведнъж се понесох към светлина. Светлината беше далеч и аз за много кратко време се пренесох на много красиво място. Тихо и спокойно. До мен, от лявата ми страна, стоеше някой, когото чувствах като много добър и на който мога да разчитам. Аз се почувствах много, много щастлива, беше ми необикновено спокойно. Аз поисках да остана там, но този, който стоеше до мен ми каза, че имам много работа и не мога да остана. И в същия момент аз почувствах, че влизам в тялото си през фонтанелата на главата и се намествам там. Беше ми много неудобно. И си отворих очи, а някой ми каза: нали разбра, че има нещо след смъртта. Така че и до сега го помня, понякога ми се иска пак да се пренеса в това красиво място, но не се получава. Изглежда трябваше да разбера, че имаме мисия на земята, която трябва да бъде изпълнена.
1
0
ива
ива
09.02.2011 22:07
Котката те пази. Не оставяй къщата без нея.
0
0
sweet_ghost
sweet_ghost
28.01.2011 21:35
Благодаря за отговорите. Искам да ви кажа, че станните неща продължават.Онази вечер както си лежах, някой хвана ръката ми. Котката ми отново го почувства, защото се бе втренчила в пространството до мен. А ръката ми беше на един сантиметър от матрака на леглото, нали се сещате: когато сте легнали и някой хване ръката ви как се надига ( извинявам се, но просто не мога да го опиша, надявам се да сте ме разбрали )..
Преди малко пък докато си работех на компютъра върху монитора видях сянка на мъж, който седи зад мен. Беше млад, с леко къдрава руса коса и черно палто. Не се сещам да познавам такъв мъж.
0
0
G...
G...
28.01.2011 06:44
Според мен това, което ти се случва е нещо добро, макар че е малко страшничко. Може би твоето сьзнание се отваря и от някъде те подготвят - все пак навлизаме в ерата на Водолея и сензитивните индивиди ще се увеличават.Обьрни внимание на 4-ти ден от месеца или месец април. Мисля, че всичко ще си дойде на мястото около това число. Желая ти здраве, търпение и смирение. Моли се.
0
0
тарарара
тарарара
27.01.2011 20:21
Леле, аз ще умра от страх. Може би са знаци, знам ли. Повикай свещенник да освети (прикади) къщата за лоши сили и т.н.
1
0
Аляска
Аляска
27.01.2011 06:01
Това са знаци, просто трябва да се разтълкуват.
0
0
Вестомира
Вестомира
26.01.2011 14:05
Аз наистина ти вяржам защото и на мен ми се случват странни неща. Веднъж тъкмо влизах в банята да си взема душ и когато влязох във ваната, водата почервеня сякаш беше кръв. Аз изпищях и майка ми дойде и ме попитака какво е станало. Когато я накарах да погледне във ваната, водата си беше много нормална, не беше червена. Майка ми не ми повярва. След една седмица аз и приятелят ми се прибирахме и той поиска да ме изпрати. Тръгнахме и по едно време зад нас се чуха стъпки. И двамата се обърнахме, но не видяхме нищо. Мина се малко време и пак чухме стъпки, пак се обърнахме, но нямаше никой и така на няколко пъти в период от време през 2 минути се чуваха стъпки. Малко преди моята къща имаше една починала бабка. Както си вървяхме, изведнъж моят приятел чу, че някои шептеше нашите имена. Обърнахме се, огледахме се, но нямаше нищо. Стигнахме до нас и Мартин си тръгна и изведнаш извика. Аз се затичах и той стоеше на завоя до нас и ми каза да бъда тиха. Отидох при него и двамата с очите си видяхме сянка на човек как ходи, а нямаше никой навън защото беше 00:30. Стояхме и гледахме как сянката се одалечаваше. Честно да си кажа, умирах от страх и тези неща продължават и сега да ни се случват.
1
0
Malenka
Malenka
24.01.2011 16:17
Здравейте. Прочетох внимателно Вашите случки и наистина всичко изглежда странно. Ако наистина живеете на място, което преди това е било гробище може да се случват такива неща. Вие имате отворена аура за подобен род енергии, които лесно се проявяват пред вас. Смятам, че наистина става въпрос за дух,който при това е добър и има отношение към вас. Сама сте усетила, че иска да ви предупреди за нещо. Ако бях на Ваше място щях да се опитам да установя контакт, за да чуя в какво се състои предупреждението. Явно то е лично и се отнася до самата вас. Не се страхувайте. Запалете свещ и се помолете. Успех.
0
0