Сънувам бъдещето

Сънувам бъдещето
Всеки ден, когато заспя, сънувам нещо и на следващия ден това се случва. Имам чеството, че имам дежавю.

Това си е много страшничко и не го пожелавам на никого, защото понякога сънувам как хората умират и то как ги убиват мъчително.

И на следващия ден казват по новините, че е починал човек и то жестоко.

Моля този, който знае как мога да не сънувам вече бъдещето, да ми пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Жанет
Жанет
12.04.2013 17:33
Аз не сънувам всеки ден бъдещето .Но ми се е случвало да сънувам някакъв момент и след няколко дни или седмица ми се случва същото както в съня , но аз го осъзнавам чак когато се случи . Майка ми ми е разказвала за нейна приятелка.Била отишла в Италия-за първи път стъпвала там.Имам много такива случаи.
3
0
калата.бг
калата.бг
12.04.2013 15:50
и при мен е така
1
0
Ива
Ива
24.01.2013 21:15
И аз сънувам хора, предмети и много други неща, които ги виждам още на сутринта. Примерно далечен роднина и като се събудя някъде до час са ми пред погледа. А на работа работя с много хора, почвам да работя по единия и до той се появява на врата... не мога да си го обясня.. последното ми се случи няколко пъти...
0
0
Валентина Иванова
Някой ми беше казал, че ще ми мине скоро, но ето, че минаха доста месеци, а аз продължавам да сънувам бъдещето. Това всъщност наистина е малко забавно, но не винаги.
0
0
Валентина Иванова
Благодаря на всички.
0
0
Борислава
Борислава
21.01.2011 20:14
Познато чувство. Сънувам нещо и на следващия или след няколко дни става. Имаш чувството, че вече си била там и си го преживяла. Но вече не става толкова често. При теб не знам дали ще е временно или постоянно. Ако не е, не се притеснявай, с времето свикваш и дори е забавно.
0
0
leila@abv.bg
leila@abv.bg
23.12.2010 07:49
Ти няма да спреш да сънуваш това. Бог ти е дал тази дарба. Според мен, ти когато сънуваш, че нещо се случва, ти трябва да го спреш, да не стане. Ти може да помагаш на хората, не трябва да се плашиш. Бог те е избрал да гледаш бъдещето и да помагаш на хората.
0
1
Ivelina
Ivelina
22.12.2010 12:14
Няма да спреш да сънувах. Тези и много други способности се появяват само при медиумите. Аз също съм медиум - това са хората със силно магнитно биополе и силно изявена енергийна аура. Не се шегувам, говоря сериозно. Има такива специални изследвания за определяне на магнитното ти поле. Аз например ходих на такова изледване и моето поле е 87% от 100%. Това ще рече с прости думи, че не само сънувам бъдещето, но и имам способностите на така нареченото 6-то чувство и десетки други странни за обкръжението ни неща. Така че свиквай с това. Аз съм също една като теб. Тези неща се случват само на медиумите. Ако те е страх да ходиш на лекар, влез в книжарница, библиотека и вземи точно такава литература и я прочети. Има десетки книги, които пишат точно за това, което ти казвам. Влез в нета също пише за това. Дано съм ти помогнала. Пак повтарям - ти си медиум. На мен ми се случва същото - лекарят, които ми прави изследването ми каза, че и още други неща ще ми се случват, да не се притеснявам. Давам ти пример и с екстрасенсите, те също са медиуми. Прочети и обърни сериозно внимание на това, което ти пиша.
0
1
mailka20
mailka20
11.07.2015 18:16
Искам само да те попитам в кой свят живееш? Това, че стоиш будна цяла нощ са да гледаш Тайния кръг, не ти позволява да баламосваш другите. И въобще, кой нормален лекар(човек нанауката) би провел такова маумно иследване, по-дообре си лапай беберона и си ходи в кошарката.
0
1