Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах сгради и море

Сънувах сгради и море

Сънувах сгради и море
Сънувам сграда на два етажа. Зад нея морето, но имах усещането, че е бурно. Видях да излизат от морето много млади хора, облечени в бяло, някаква дреха до земята. Не се сещам как да я нарека в момента и тези хора носядаха дълга лодка като кану. Имаше червена светлина.

После сънувам друга сграда на два етажа. Видях пред сградата едно момиче, заприлича ми на бивша моя колежка, правеше нещо, не знам събудих се.,

След това пак започнах да сънувам двора и къщата на чинка ми на село. Този сън се повтаря трябва да разбера, нещо иска да ми подскаже, не ми се присънва за пръв път.

След този сън започнах да сънувам друга сграда, голяма зала, дълга маса наредени от двете страни млади хора. Имах усещането в съня си, че някой ще изнася лекция, ако мога така да се изразя.

И най - странното беше, че и аз бях там, но не се харесах, защото съм различна, не съм особата, която видях в съня си, високомерна и надменна.

И сега вече в следвачтия сън, който сънувам, те са последователни, но има малки паузи когато се будех.

Пак сграда, много висока като небостъргач, не зная на кой етаж обикалях. Влезнах в една стая, сигурно е било болница, не знам, но едно легло ми направи впечатление.

Лежече някой на него, беше завит с чаршаф през глава и беше подгизнало цялото мокро.

След малко се покажа жена, не мога да определя колко годична беше, нито млада, нито стара, но се уплаших в съня си без да и го показвам, че ме е страх от нея.

Започна да се оплаква, че никoй не и обръща внимание. Жената беше с кръгла като топка глава, на мястото на веждите имаше едно огромно око, устата и беше с няколко зъба.

Казах и нещо и побързах да се махна. Имах усещането, че гледам да избягам. Излезнах на тераса, но беше много високо. Аз изпитвам ужас от височини, вие ми се свят.

Друга жена скочи през терасата. Погледнах отгоре, видях младата жена, която беше с мен, сега я виждах долу извън сградата.

После сънувах джиесема на мъжа ми в десен горен джоб на дрехата, която носех дори не бях забелязала с какво съм облечена званеше. Събудих се.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати