Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Предсказване посредством личното подсъзнание и махало

Предсказване посредством личното подсъзнание и махало

Предсказване посредством личното подсъзнание и махало
Във всеки цивилизован човек способностите за предсказване и предвиждане на собственото бъдеще са напълно развити, но работата е там, че ние още не сме свикнали да си служим с тях. Ние се раждаме с тези умения, но не схващаме силата им. Те все още са неизпитани оръжия в нашите ръце. Материалната ни и физическа нагласа, с които изцяло сме привикнали, изтласкват другите и скриват тяхното съществуване.

В човешкото подсъзнание се съдържа информация за всяко събитие, случващо се във Вселената.

Представете си клетката на организма. Тя не може да види целия организъм. Но в нея се съдържа информация за всичко в организма. Тя е закодирана на генетично ниво. Човекът е такава клетка на Вселената. В неговото подсъзнание се съхранява всякаква информация за миналото, настоящето и даже за бъдещето на Вселената и всеки отделен индивид.

С това се обясняват много феномени: ясновидство, предсказване. Или феноменът на четене на мисли и предаването им на разстояние. Гаданието с махало също се отнася към тях. Всеки човек може да развие тези способности и даже да постигне по-големи. Необходима е само чистота на мисленето.

Колкото по-чисти мисли и намерения има човек, толкова по-силни стават тези способности, и толкова по-голям достъп ще получи до знанието на Вселената.
Употребата на радиестезично махало води до установяване на връзка с подсъзнанието и максимално развиване на интуицията на човека, който провежда сеанса. Самият уред се задвижва от човешкото биофизично поле и подсъзнание. Когато задава въпроси, човек излъчва в космическото информационно пространство сигнал, а връщайки се при него, неговата мисъл с отговор предизвиква задвижване на махалото.

Предсказването с махало, е метод изключително лесен и достъпен за всички, известен на човечеството още от дълбока древност. Служил е добре дори и на хората без „специални” дарби. Той е безопасен, надежден и ефективен, а най-ценното е, че за изпълнението му не се изисква твърде много време. Единствено нужното за постигане на успех е: визуализация, практика, упоритост, и вяра в това което вършите.

Системната употреба на махалото може да стане добър сътрудник при успешното справяне с предизвикателствата на настоящето, за предвиждане на определени моменти от бъдещето, за реализиране на целите, и за намиране отговорите на важни жизнени въпроси.

Махалото без съмнение е важен помощник в комуникацията с подсъзнанието, в проектирането на бъдещето и ръководството на личната съдба.

Предсказването с махало е още идин от начините да влезете в хармония с Вселената, и да изживеете чувството, че разбирате смисъла на живота си…

Материалите са ползвани от www.hiromantia-ezoterika.com
В. Синелников
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мЕГИ
мЕГИ
07.12.2010 15:41
Да, съгласна съм с този коментар, но това с махалото, на което сте наблегнали, не е за всеки колкото и обикновенно да изглежда. Всеки има способности да, но всеки по различен начин ги развива и по различен начин умее да си служи с тях. Както например казваме, този е късметлия, ми това си чиста доза интуиция например, и той доста добре си служи с нея. Доверява й се и успеха се получава, късметлията.
0
0