Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Разхождам се с починал приятел

Разхождам се с починал приятел

Разхождам се с починал приятел
Често сънувам приятел, който почина преди 5 години. Говорим си, разхождаме се, показва ми къде живее.

Казва ми, че му е скучно там, съвсем сам. Но където искам да остана, той все ми казва, че не може, че трябва да се връщам при децата си.

Дали наистина на сън говоря с него или това е лоша шега на демоните.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
52
41
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Иван
Иван
27.09.2010 12:37
С него говориш, мъртвите като цяло не се явяват напразно. Може би иска да ти каже, че си го забравила.

Отиди на гроба му и запали свещ.
0
0
????
????
25.09.2010 11:25
Защо пък тук си пишете сънищата ?Дори и коментарите ? Има си място, къде да ги споделяте. Направи заглавие на съня си и т.н.т.Момичето тук очаква коментари на собствения си сън, а вие какво правите ?
0
0
Ели
Ели
25.09.2010 10:22
Кучето е приятел, ще те защитава от враг(змията), коварен човек, който си мени кожата. Приятелят ти ще пострада. Разбери какви хора имаш около себе си и разбери кой е врага, и кой приятеля, за да се предпазиш. Успех.
0
0
сиси65
сиси65
25.09.2010 07:49
Сънувах кучето си и змия в мазе. Не съм сигурна,
че беше мазе, но беше тъмно. Кучето ми беше много щастливо и както си играе в килера, видя една огромна змия. Започна да я хапе, да си играе с нея. През цялото време аз му казвах да спре, защото ще пострада, но сякаш никой не ме чуваше, дори и баща ми, който гледаше отстрани. В мигом отделих поглед от кучето си и веднага след това видях обелената на змията кожа. Тя съскаше, но после се скри зад някакво покривало и само опашката и се виждаше. Кучето се успокои, но щом я видя, отново започна да играе с нея. Тя тогава стана бяла като сняг.Изведнъж баща ми проговори и ми каза, че трябва да си вървим, но аз не исках да оставям кученцето си тук. Щом се обърнах да видя какво стана с него, видях как змията го ухапа. Започнах да плача и крещях на баща ми да му помогнем защото ще умре, но той ме гледаше много странно.

Моля Ви кажете ми какво иска да ми каже този странен сън.
0
0
bibi miro
bibi miro
21.09.2010 18:36
Приятелската ви връзка е била много силна когато той е бил жив. Заради това го сънуаваш често. Може би наистина се чувства сам, а това, че те гони т.е ти казва, че не може да отидеш с него означава, че не ти е още дошло времето (не знам годините ти, но вероятно си млада),обича те и иска да те предпази. Отиди на гроба му, ако имаш възможност и му запали свещичка, раздай на близки да хапнат това, което е обичал. Подай го с лявата ръка и го наречи на него. Така ще поспреш да го сънуваш. Успех. Дано съм успяла да помогна.
0
0